Αποκτήστε τώρα από την Epiplonet

Τώρα που μπαίνει το καλοκαιράκι είναι καιρός πια να περνάμε το χρόνο μας όσο πιο πολύ γίνεται στη βεράντα ή στον κήπο. Άλλωστε στην Ελλάδα είμαστε ευλογημένοι, αν σκεφτείς πως θα μπορούσαμε να περνάμε το μισό χρόνο ζώντας σχεδόν έξω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας, απολαμβάνοντας το πρωινό φως με ένα καφεδάκι, ή το ηλιοβασίλεμα, ή μια γλυκιά βραδιά παρέα με φίλους ή το έτερον ήμισυ, ή ακόμα και με την καλύτερη και πιο συνεπή παρέα που θα βρούμε ποτέ, τον εαυτό μας.


Και ξέροντας πως τόσα και τόσα μας δίνουν στενοχώριες και άγχος κι ότι σαν χώρα έχουμε πολλούς λόγους για να πάθουμε κατάθλιψη, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε φέτος το καλοκαίρι είναι να εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε περισσότερο αυτές τις στιγμές απλής, αλλά τελικά ανεκτίμητης ευτυχίας, τις στιγμές που αράζουμε στο μπαλκονάκι μας και απολαμβάνουμε τον ήλιο ή τον έναστρο ουρανό. Αυτό είναι κάτι εξάλλου που δε μπορεί κανείς να μας το πάρει
.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τη διακόσμηση του εξωτερικού μας χώρου με μια άνετη, όμορφη και πρακτική υπαίθρια τραπεζαρία. Αφού επιλέξουμε ένα σημείο που δεν μας «τρώει» όλο το χώρο, αλλά που η οικογένεια μας και οι φίλοι μας μπορούν να κάτσουν άνετα, προχωράμε στο στυλ της τραπεζαρίας που μας αντιπροσωπεύει.

Σήμερα θα εγκαινιάσουμε μια σειρά άρθρων για έπιπλα εξωτερικού χώρου και θα ξεκινήσουμε με αυτό το άρθρο δίνοντας σας ιδέες για να διαλέξετε έπιπλα φτιαγμένα από προσεγμένο, κλασικό ξύλο.


Μια εξαιρετική και συγχρόνως πολύ φτηνή επιλογή είναι οι πανταχού αναγνωρίσιμες, καρέκλες σκηνοθέτη. Είναι βολικές, πολύ ανθεκτικές, δεν πιάνουν χώρο και όλοι μας έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας σε μια καρέκλα σκηνοθέτη!
Ξαπλώστρα Ξύλινη Εξωτερικού Χώρου με Ύφασμα sar-103247
Αποκτήστε το τώρα από την Epiplonet
Φυσικά υπάρχουν και πολλές ακόμα επιλογές για άνετες, ανακλινόμενες καρέκλες εξωτερικού χώρου, που τις ντύνουμε με μαξιλάρια της επιλογής μας.

Αν ο χώρος είναι μεγαλύτερος, ή αν ακόμα καλύτερα το σπίτι μας διαθέτει κήπο, το να έχουμε μια σαιζ λονγκ ή ξαπλώστρες σίγουρα βοηθά στο να περάσουμε ονειρεμένες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης!
Τραπέζι Εξωτερικού Χώρου Sar-103219
Αποκτήστε το τώρα από την Epiplonet

Επίσης, πολύ εύκολα βρίσκει κάποιος ξύλινο τραπέζι που να ταιριάζει στα γούστα του και τις διαστάσεις του χώρου του.

Από κει και πέρα, το ξύλινο τραπέζι μεταμορφώνεται για την περίσταση με ένα τραπεζομάντηλο, ακόμα καλύτερα αν αυτό είναι ριγέ, ή πολύχρωμο, ή με σχέδια ή ακόμα και μονόχρωμο αρκεί να είναι φωτεινό και χαρούμενο.

Ωραιότατα στην καθημερινότητα μας μπορούμε να στολίσουμε το τραπέζι μας με κεράκια, ρεσό, φαναράκια, μικρές γλάστρες, κλπ, προσθέτοντας του ζωντάνια και χρώματα.Σας προτείνουμε ακόμα:


Σαιζ Λονγκ Καρέκλα Εξωτερικού Χώρου sar-103621    Καρέκλα Εξωτερικού Χώρου 5 Θέσεων 88024 Καρέκλα Σκηνοθέτη Sar-103445  

Ετικέτες