Όπως σας υποσχέθηκα, το ποστ για καρέκλες κουζίνας και τραπεζαρίας θα είχε και συνέχεια, λόγω υπερπροσφοράς υλικού!
Σε αυτή τη συνέχεια όμως τα πράγματα είναι πιο απλά γιατί θα εστιάσουμε κυρίως σε μοντέρνες, σύγχρονες επιλογές και λύσεις.
Μερικές ειδικά δεν τις φαντάζεσαι και εύκολα (όπως θα δούμε στη συνέχεια) και δίνουν άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
Ξεκινάμε λοιπόν με μια μοντέρνα και μινιμαλιστική λύση.
Ιδού και η ιδανική καρέκλα από δερματίνη για να πετύχει αυτό το look
(είναι και εξαιρετικά αναπαυτική)
Άλλη μια φωτεινή και εξαιρετικά νεανική και όμορφη υλοποίηση κουζίνας με την τραπεζαρία. Η δε καρέκλα από μέταλλο και ξύλο είναι πια εξαιρετικά γνώριμη!
Καρέκλα Κουζίνας από Μέταλλο και Ξύλο Sar-411176
Συνδυάζεται αρμονικότατα με ένα τραπέζι κουζίνας από γυαλί και μέταλλο σε διάφορα χρώματα.
Η επόμενη λύση εκτός από πολύ όμορφη έχει και κάτι πολύ πρωτότυπο: Η λευκή καρέκλα θα μπορούσε να είναι άνετα αυτό που ονομάζουμε πολυθρόνα επισκέπτη, ή αλλιώς κάθισμα επισκέπτη, δηλαδή στην ουσία μια καρέκλα γραφείου. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα: καταρχήν είναι μια λύση ασυνήθιστη αλλά πετυχημένη. Ταυτόχρονα, ένα τέτοιο κάθισμα έχει φτιαχτεί για ανθεκτικότητα και μπορεί να είναι και πολύ φτηνό. Μπορείς να βρεις μέχρι και με 47 ευρώ. Και να πετύχεις κι ένα αποτέλεσμα μοναδικό που δεν θα το δεις σε άλλο σπίτιΠολυθρόνα επισκέπτη Kouts-1873.

Αν πάλι δεν θες να κάνεις τόσο δραστικές παρεμβάσεις, υπάρχουν και πολύ όμορφες και μοντέρνες λευκές καρέκλες τραπεζαρίες, όπως οι παρακάτω:
  
Ένα απλό, ανοιχτόχρωμο ξύλινο τραπέζι. Και μια απλή καρέκλα. Αν δεν θες τόσο λευκό, μπορείς άνετα να συνδυάσεις το ίδιο ανοιχτόχρωμο απλό τραπέζι με μια εξίσου απλή και λειτουργική μεταλλική ακρυλική καρέκλα που όμως θα έχει και λίγο χρώμα:
Κι εδώ ακόμα αν παρατηρήσεις η καρέκλα που επιλέχθηκε μοιάζει πιο πολύ με καρέκλα επισκέπτη γραφείου παρά με κλασική καρέκλα τραπεζαρίας. Φαντασία χρειάζεται μόνο για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Εδώ πρωταγωνιστεί ο συνδυασμός του αυστηρού αλλά και πάντα σικ μαύρου με εντυπωσιακό τραπέζι, από ακατέργαστο ξύλο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εκλεκτικό και σοφιστικέ και αυτή η λύση ξεφεύγει πια από την κουζίνα. Μαύρες καρέκλες θα βρεις πολλές και πολύ όμορφες.
Αν πάλι θες καρέκλα τραπεζαρίας οπωσδήποτε, να δύο πολύ όμορφες σκουρόχρωμες.
Ομοίως και για την επόμενη λύση όπου παρόμοια καρέκλα συνδυάζεται με τραπέζι από λευκό γυαλί και σκελετό χρωμίου
Για το τέλος, ας δούμε και την επόμενη: Στρογγυλό τραπέζι γυάλινο, καρέκλα σε πιο κλασικό σχεδιασμό συνδυασμένο με τη διαχρονικότητα του δέρματος.
Στη διπλανή φωτογραφία βλέπεις την ίδια καρέκλα που μπορείς εύκολα να αποκτήσεις.
Και τραπέζι κουζίνας στρογγυλό γυάλινο είναι πολύ εύκολο να βρεις.
Τραπέζι Κουζίνας Στρογγυλό Γυάλινο Sar-425637, Φ90

Και κάπου εδώ τελειώνουμε για σήμερα!

Ετικέτες , , , ,