Love Family room futons.Τι άλλο θέλεις δηλαδή. Οι futon, ως επί το κομψότερον, δηλαδή οι καναπέδες που γίνονται κρεβάτι έχουν κοσμήσει άπειρα σπίτια. Είτε γιατί είναι πολύ φτηνοί (ήταν, είναι και θα είναι ιδανική λύση νεανικού/φοιτητικού διαμερίσματος), είτε γιατί είναι βολικοί.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ θα δεις ότι είναι πολύ όμορφοι και πολύ μοντέρνοι και ότι πολλοί τους προτιμούν για να δώσουν ένα συγκεκριμένο και ιδιαίτερο στυλ στο σπίτι τους. Για την ακρίβεια θα πάθεις πλάκα, όση έπαθα εγώ όταν βρήκα τις παρακάτω φωτογραφίες στο Pinterest. Αυτό το πράσινο αριστερά στο υπερπολυτελές σπίτι, δεν είναι παρά ένας ανοιχτός φουτόν, ένας καναπές-κρεβάτι με μαξιλάρια! Που να δεις και τη συνέχεια.
Προφανώς οι ιδιοκτήτες των κάτωθι σπιτιών, δεν είχαν οικονομική στενότητα όταν διάλεγαν το φουτόν για το σαλόνι τους. Το φουτόν ταυτόχρονα είναι μοντέρνο κι έχει και κάτι από ρετρό. Ό,τι πρέπει για να τρίβει ο διακοσμητής τα χεράκια του. Κι εσείς τα δικά σας, ενδεχομένως. Μπορείς να βρεις τέτοιο καναπέ-κρεβάτι και με λιγότερα από 200 ευρώ.

 Orange and a touch of 60's modern
Ξεκινάμε λοιπόν.

Ο πρώτος που διάλεξα είναι σε πορτοκαλί, φωτεινός, χαρούμενος και με ολίγον από ‘60s. Και με πολλή άποψη.




Blue Dot gray sofa
love windows and couch/futonΚοίτα εδώ. Η επιτομή του στυλ και του ντιζάιν. Εδώ τον βλέπεις ανοιχτό, πράγμα που είναι πολύ βολικό, όχι για τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη που προφανέστατα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα χώρου. Αλλά για σένα και για μένα. Που μπορείς να τον ανοίξεις όταν φωνάξεις την παρέα σου στο σπίτι για να κάτσουν πιο πολλοί.
Futon Sofa

Δες και αυτόν. Και εδώ είναι ανοιχτός κι έχει γεμίσει μαξιλάρες.
white wool

Για πιο μινιμάλ ύφος. Πιο ήρεμο και πιο γλυκό. Ξεκούραστο, άνετο και οικείο. Πιο natural, μπεζ που πηγαίνει με όλα.
new futon frame

Και μερικοί σε αγαπημένο γκρι. Όχι που θα σας άφηνα χωρίς γκρι. Αν και κατά τη γνώμη μου ο καναπές-κρεβάτι φουτόν θέλει χρώμα. Για να ξεχωρίσει. Πάρτε στον πιο αγαπημένο σας χρώμα.
Σε καφέ, πορτοκαλί ή κόκκινο. Σε έντονο πράσινο, όπως αυτός ο ιδιαίτερα μαλακός καναπές-κρεβάτι. Ακόμα και σε φούξια ή μπλε ελεκτρίκ.
Θα τον αναδείξει. Πάει στην απλή και λιτή γραμμή του. Την τόσο διαχρονική και μοντέρνα ταυτόχρονα.

Υπάρχουν πολλοί καναπέδες-κρεβάτια για να διαλέξεις ποιος σου ταιριάζει πιο πολύ.
futon from west elmGrey Futon Couch
Αυτά για σήμερα! Καλή βδομάδα σε όλους!

Ετικέτες ,