Έχουμε πει τόσα πολλά για κρεβατοκάμαρες σε αυτό εδώ το μπλογκ. Έχουμε μιλήσει για το στυλ και την ομορφιά που αποπνέουν οι μεταλλικές κρεβατοκάμαρες, έχουμε αναλύσει τη διαχρονική αξία που έχουν οι ξύλινες, έχουμε εκθειάσει το πόσο μοντέρνες, κομψές και μινιμαλιστικές είναι οι δερμάτινες κρεβατοκάμαρες.  Έχουμε πει ακόμα τι ταιριάζει να κρεμάσεις πάνω από το κρεβάτι σου. Έχουμε μιλήσει μέχρι και για στρώματα σε προηγούμενα ποστ.
Ε, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για κομοδίνα. Όλη αυτή η διεξοδική ανάλυση για το project κρεβατοκάμαρα δε μπορεί να είναι ολοκληρωμένη αν τα παραλείψουμε.
Contemporary Bedroom design by Atlanta Interior Designer Cristi Holcombe



Και τα κομοδίνα, όπως και τα κρεβάτια, έχουν πολλαπλές προσωπικότητες και είναι εξίσου συναρπαστική η διαδικασία του να βρεις αυτό που σου ταιριάζει πιο πολύ και δένει με τον χώρο σου.
Ένα κομοδίνο μπορεί να είναι σε μοντέρνο στυλ, όπως ένα στιβαρό, λιτό wenge σε απόλυτα γεωμετρική γραμμή, ή ένα πιο ανάλαφρο σε σκούρο, γλυκό ξύλο όπως αυτό της κερασιάς, που να επιτρέπει και λίγες καμπύλες.
ί ό  ά έ έ Sar-480546Μπορεί να είναι ακόμα και από γυαλί και μέταλλο. Σε πιο αντικέ στυλ. Ένας συνδυασμός που εκτός από την κρεβατοκάμαρα πηγαίνει τέλεια και σε ένα μπάνιο, για να βάζεις πάνω πετσέτες, καλλυντικά και ό,τι άλλο είδος περιποίησης μπορείς να φανταστείς.
ί ύ Sar-470138
Μπορεί ακόμα να συνδυάζει το μέταλλο με το ξύλο για πιο industrial look, ή –ιδανικά- για να συνδυαστεί με ένα μεταλλικό κρεβάτι.
Μπορεί ακόμα και να είναι σε country style  ή σε shabby chic και να συνδυάζει τη γοητεία και τη χάρη του παλιού με την ανθεκτικότητα του καινούριου, άλλη μια διαχρονική και αγαπημένη διακοσμητική τάση.
Μπορεί να είναι από λευκή πατίνα και να θυμίζει γαλλική κομψότητα.
Μπορεί απλά να είναι ένα στιβαρό, ξύλινο, κλασικό κομοδίνο με λίγο σκάλισμα. Ξέρεις, από αυτά που αντέχουν για πάντα στο χρόνο.
Μπορεί να είναι το ξύλινο κομοδίνο που είδες και συνδυάζεται άψογα με μια όμορφη ξύλινη τουαλέτα.

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Και είναι για όλα τα γούστα. Εμείς κάναμε μόνο την αρχή!

Ετικέτες , , , , ,