Αναμφίβολα, όλοι μας έχουμε τηλεόραση στο σπίτι μας. Και υπάρχει ένα ερώτημα που όλοι το έχουμε κάνει στον εαυτό μας. Που θα την βάλουμε; Τι έπιπλο τηλεόρασης θα πάρουμε; Πώς θα ενσωματώσουμε αυτό το μεγάλο μαύρο κουτί στην διακόσμηση μας;
Εδώ σας έχω μερικούς τρόπους και λύσεις, όποιο κι αν είναι το στυλ σας.

Ιδέα πρώτη: Mετέτρεψε την τηλεόραση σου σε έργο τέχνης προς επίδειξη. Αγόρασε ένα μοντέρνο, λιτό έπιπλο τηλεόρασης και τριγύρω του μάζεψε μια σειρά από τετράγωνες και ορθογώνιες κορνίζες. Βάλε μέσα φωτογραφίες, αντίγραφα τέχνης, αφίσες, ότι σου αρέσει και θες να το κορνιζάρεις. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότατο.
Ιδέα δεύτερη: Φτιάξε μια όμορφη και μοντέρνα σύνθεση επίπλων και τοποθέτησε την τηλεόραση στο κέντρο της. Έτσι κερδίζεις και σε πρακτικότητα και έχεις και αποθηκευτικό χώρο αλλά και τα απαραίτητα ράφια για να τοποθετήσεις όλα σου τα όμορφα αντικείμενα.
tv in bookcases camber construction
via Houzz
Ιδέα τρίτη: Αποδέξου ότι στον σύγχρονο τρόπο ζωής η τηλεόραση είναι κεντρικό στοιχείο του σπιτικού και φρόντισε να την συνοδεύει ένα έπιπλο που σου αρέσει πολύ (ακόμα κι αν δεν είναι έπιπλο τηλεόρασης). Από τη στιγμή που θα απενοχοποιήσεις ότι όλοι μας περνούμε πολύ χρόνο μπροστά στην τηλεόραση, βρες ότι ταιριάζει πιο ωραία με το στυλ σου, ένα έπιπλο που θα το αγαπάς και θα χαίρεσαι να το βλέπεις, είτε μοντέρνο είτε κλασικό.
flat screen above cabinet bhg
Ιδέα τέταρτη: Βάλε την πάνω σε ένα ιδιαίτερο, διαχρονικό κλασικό έπιπλο. Σε πολλούς αρέσουν τα κλασικά έπιπλα. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι όλο το καθιστικό σε παραδοσιακό στυλ, ένα παραδοσιακό, ξύλινο έπιπλο προσθέτει ζεστασιά, ιδιαίτερα αν θέλεις να βάλεις πάνω του μια συσκευή, όπως την τηλεόραση.
Το κλασικό έπιπλο που θα επιλέξεις μπορεί να είναι σε στυλ country, μπορεί να είναι ένα κλασικό σκούρο ξύλο όπως το μαόνι,
μπορεί να είναι από λευκή πατίνα, ή σε γαλλικό στυλ French Collection.

Ιδέα πέμπτη: Βάλε την τηλεόραση σου πάνω σε ένα πολύ μοντέρνο έπιπλο και βάψε αυτό το κομμάτι του τοίχου σε ένα έντονο αγαπημένο σου χρώμα. Όχι απλά δε θα προσπαθείς έτσι απλά να την βολέψεις κάπου, αλλά θα την μετατρέψεις σε κεντρικό σημείο και θα την δείχνεις σαν έργο τέχνης.

Ιδέα έκτη: Διάλεξε ένα μοντέρνο, διακριτικό έπιπλο τηλεόρασης σε ανοιχτόχρωμο ξύλο, που ταιριάζει με τα πάντα και δεν πιάνει πολύ χώρο γιατί δε θα έχει μεγάλο μέγεθος, ούτε θα προκαλεί “φασαρία”, γιατί θα είναι σε ανοιχτό χρώμα και θα ενσωματώνεται στο χώρο.

via Houzz
Ιδέα έβδομη: Βάλε την πάνω ή δίπλα από το τζάκι. Ούτως ή άλλως και τα δύο είναι σημεία που ενώνουν την οικογένεια! Ακόμα καλύτερα, αν μπορείς να φτιάξεις και μια σύνθεση με ράφια στο χώρο που θα φιλοξενείται το τζάκι και η τηλεόραση.
102209_notting_fireplace1_rect540
via Houzz
Αυτά για σήμερα!

Ετικέτες , ,