Μετά από το υπέροχο σπιτικό στην Αυστραλία, πήραμε φόρα και συνεχίζουμε με άλλο ένα.

Στη Βαρκελώνη αυτή τη φορά.

Κι αυτό πανέμορφο, κι αυτό γεμάτο ζεστά χρώματα, φως, υπέροχα παραδοσιακά τσιμεντοπλακάκια, καλόγουστο συνδυασμό τάσεων και επίπλων, υπέροχα δοκάρια στα ταβάνια, πολύ ξύλο, κήπους, βεράντες, σοφίτες, χτιστά μπάνια, ανοιχτούς χώρους.

Ό,τι χρειάζεται δηλαδή για να σε κάνει να ονειρευτείς και να ταξιδέψεις, στην Ισπανία αυτή τη φορά.

 

 
 
 
  Και ξεκινάμε από το εξωτερικό του. Αχ αυτά τα μεσογειακά χρώματα..!
 
Σε μια τόσο ιδιαίτερη βεράντα θα ταίριαζε τρελά και μια πολύ ιδιαίτερη καρέκλα, από ξύλο και δέρμα, για μια νότα πολυτέλειας. Άμα έχεις τέτοιο χώρο, μπορείς να βάλεις τα πάντα εδώ που τα λέμε.
Αυτή εδώ είναι η τραπεζαρία. Καταπληκτικός πολυέλαιος-αντίκα συνδυάζεται μοναδικά με μεγάλο τραπέζι σε όχι τόσο αυστηρή γραμμή και καρέκλα λίγο πιο κλασική να την πω, πιο French chic να την πω. Καταλαβαίνετε, mix-and-match, για άλλη μια φορά. Δουλεύει σε κάθε περίπτωση.
Μια ωραία, στιβαρή, δρύινη καρέκλα ταιριάζει εδώ κουτί με την υπόλοιπη διακόσμηση που προδίδει την αγάπη των ιδιοκτητών για το κλασικό στυλ.
Παρατήρησε το υπέροχο τσιμεντοπλακάκι και την βιτρίνα.
Ακολουθεί το σαλόνι. Αν παρατηρήσεις σε όλο το σπίτι, μπορεί να υπάρχουν αντικείμενα διαφορετικών στυλ, ένα πράγμα όμως παραμένει συνεπές σε όλους τους χώρους: το ύφος των τραπεζιών.
Κι ένα τέτοιο τραπέζι θα φανταζόμουν με άνεση σε αυτό το χώρο. Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός των 2 χρωμάτων σε ένα τραπέζι, ειδικά όταν το ένα από τα 2 χρώματα είναι πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο.
Χώρος με καταπληκτική σκηνοθεσία! Πραγματικά τι να πρωτοσχολιάσεις. Την σκάλα; Την μπαλκονόπορτα; Τον πολυέλαιο; Την αφημένη πολυθρόνα;


Κι ακολουθεί η κρεβατοκάμαρα. Άλλη ονειρεμένη υπερπαραγωγή εδώ.

Έχει κι ένα από τα αγαπημένα μου γραφεία, παίζει το ρόλο της τουαλέτας, σε λευκή πατίνα.
Για το τέλος σας άφησα το κομψότατο, χτιστό μπάνιο και μια κρεβατοκάμαρα ακόμα, σε σοφίτα. Από εκείνες τις αγαπημένες των παιδικών μας χρόνων. Μη μου πείτε ότι δε θέλατε κι εσείς να μένετε σε σοφίτα όταν ήσασταν παιδιά;
 Ετικέτες , , , ,