Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα κι αφού σας ευχηθώ όλα τα καλά, να είσαστε γεροί και δυνατοί, να αντιμετωπίζετε κάθε δυσκολία με χαμόγελο, το νέο έτος να είναι ελπιδοφόρο και η ζωή όλων μας να είναι γεμάτη με αγάπη, λέω να σας αποχαιρετήσω για φέτος με ένα παραμυθένιο σπίτι, ονειρικό κυριολεκτικά.

Αν σας αρέσουν τα σπίτια που μοιάζουν να είναι βγαλμένα από τα παραμύθια αυτό θα το λατρέψετε. Είναι ένα πανέμορφο ξύλινο σπίτι, στην Πολωνία, πλήρως κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο. Η διακόσμηση είναι ένα γοητευτικότατο και πολύ ενδιαφέρον μίγμα στο οποίο καταφέρνουν να χωρέσουν κάτι από Μεσαίωνα, κάτι από κλασικό, λίγη μαγεία, ακόμα και μοντέρνες λεπτομέρειες υπάρχουν. Σε αυτό το σπίτι θα δείτε έναν παλιό φούρνο να συνυπάρχει με ένα μοντέρνο τζάκι, ακόμα και ένα μινιμαλιστικό μπάνιο.  Το εσωτερικό του είναι υπέροχο, είναι πολύ άνετο και φωτεινό, δεν έχω δει πολλές φορές ένα τέτοιο μείγμα ζεστασιάς και φιλοξενίας, πασπαλισμένο με λίγη νεραϊδόσκονη!


Αλλά τέρμα τα λόγια, ας μιλήσουν οι εικόνες.

Το εξωτερικό τουΗ είσοδος
Το καθιστικό του


Αρμονικά εδώ συνδυάζονται ένα ξύλινο τραπέζι από ακατέργαστο, φυσικό ξύλο με ένα υπερ-μοντέρνο τζάκι, με έναν μίνιμαλ, γωνιακό, γκρι, μοντέρνο καναπέ και με μια κλασική πολυθρόνα.
Με άλλα λόγια ακούγεται τρομακτικό και εξόχως τολμηρό να συνδυάσεις τόσα διαφορετικά στοιχεία, το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει όλα τα ρητά για τους τολμηρούς.

Μια άποψη ακόμα του καθιστικού


Το τζάκι μπορεί να είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δε ισχύει το ίδιο όμως με το παραδοσιακό ξύλινο φούρνο.


Μαγευτική άποψη της τραπεζαρίας με τις μοναδικές ξύλινες καρέκλες, το σχέδιο των οποίων και η επιλογή του ακατέργαστου θυμίζουν λίγο από Μεσαίωνα και από παραμύθι.

Το ίδιο ισχύει και για την κρεβατοκάμαρα. Πρόσεξε τις κουκέτες. Το διπλό κρεβάτι είναι πολύ απλό και το όλον συμπληρώνεται από έναν μπουφέ που εκτελεί χρέη κομοδίνου και από μια πολύ αναπαυτική πολυθρόνα.


Να και μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα σε γκρι αποχρώσεις. Οι διακοσμητικές εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ.


Και το μπάνιο για το τέλος. Πρόσεξε πόσο όμορφες είναι οι ξύλινες λεπτομέρειες στους τοίχους.Για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα ρίξτε μια ματιά στα επιλεγμένα έπιπλα που έχουμε στην Συλλογή της Epiplonet:
Καλή χρονιά σε όλους μας!

Ετικέτες