Πάντα ζήλευα τους ανθρώπους που έχουν τζάκι στο σπίτι τους. Ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, που χειμωνιάζει και που – με τις τιμές του πετρελαίου – κάθε φορά που βγαίνω στο μπαλκόνι το βράδυ μυρίζω έναν αέρα γεμάτο με το υπέροχο άρωμα του καμμένου ξύλου και γεμάτο υποσχέσεις θαλπωρής.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά αυτό το άρωμα του κούτσουρου από τα διπλανά σπίτια μου δίνει μια ανάσα αισιοδοξίας και γαλήνης κι ας είναι φέτος πιο έντονο από ποτέ, λόγω κρίσης.  Και όσες φορές το έχω συζητήσω όλοι μου απαντούν το ίδιο. Για κάποιο λόγο η ιδέα του αναμμένου τζακιού και της οικογένειας δίπλα στην εστία τους μαγεύει. Ίσως να τους κάνει και λίγο να νιώθουν σαν παιδιά. Ίσως γιατί κρύβει τόση παράδοση μέσα της.

Για αυτό το λόγο δεν βρίσκω ότι υπάρχει πιο οικογενειακό και όμορφο θέαμα από ένα τζάκι στολισμένο για τα Χριστούγεννα. Και σήμερα θα δείξουμε τέτοια τζάκια. Και μάλιστα πολλά!
chris1

http://www.digsdigs.com/photos/christmas-mantel-decorations-5.jpg
Και ξέρεις τι χρειάζεται μπροστά στο τζάκι , ε;

Πολυθρόνες! Υπέροχες, αναπαυτικές, πολυθρόνες και μπερζέρες να χουχουλιάσεις μέσα τους και να χαζεύεις τη φωτιά, τα στολίδια, τα φωτάκια. Να, σαν αυτές που σου δείχνω.
Και φυσικά μην ξεχνάς ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα πάρεις κι εσύ δώρο μια πολυθρόνα. Θα το βάζω σε κάθε ποστ αυτού του μήνα για να το βλέπετε και να μπορείτε να συμμετέχετε:

Με ένα απλό Like στη σελίδα μας στο Facebook μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό που θα σου κάνει δώρο μια Πολυθρόνα Relax  την παραμονή των Χριστουγέννων. Βλέπεις και το αντίστοιχο κουμπί στα δεξιά της σελίδας.

Δες και μερικά ακόμα υπέροχα φωτισμένα και στολισμένα τζάκια για να πάρεις ιδέες και να διαλέξεις το αγαπημένο σου.
chris2
http://www.digsdigs.com/photos/christmas-mantel-decorations-1.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/christmas-fireplace-decorations-1.jpg
http://www.digsdigs.com/photos/christmas-mantel-decorations-4.jpg
Τα τζάκια που σας έδειξα είναι επιλογές από το www.digsdigs.com .
Καλό μας Σαββατοκύριακο!

Ετικέτες , ,