Διαλεχτές κουζίνες από το Pinterest σου έχω σήμερα. Όλες με τη δική τους προσωπικότητα και στυλ, όλες χάρμα οφθαλμών. Τις κοιτάς, περνάς και από το Pinterest να δεις ακόμα περισσότερες κι αν θέλεις αφήνεις κι ένα σχόλιο από κάτω να μου πεις ποια προτιμάς.

Η μοντέρνα


Μοντέρνα ντουλάπια κουζίνας σε διχρωμία μπεζ-μαύρο. 

H μοντέρνα-κλασική

Λιτά μοντέρνα ντουλάπια σε διαχρονικό λευκό, εξίσου διαχρονικό πλακάκι, πανέμορφος πάγκος (που θα ταίριαζε με αυτά τα ρετρό σκαμπό μπαρ).

Προσοχή στη λεπτομέρεια, φως, χρήση ιδιαίτερων διακοσμητικών στοιχείων.

Παιχνίδι σε άσπρο-μαύρο


Μια καταπληκτική κόκκινη βιτρίνα για τα πιάτα και ένα εντυπωσιακό πλακάκι σκακιέρα (αυτό είναι πολύ ωραία λύση και για ένα εντυπωσιακό μπάνιο) βλέπεις εδώ.

Μοντέρνα και μινιμαλιστικά είναι τόσο το τραπέζι όσο και οι καρέκλες της κουζίνας, ενώ το ασπρόμαυρο μοτίβο το “σπάει” η κόκκινη λεπτομέρεια. 

Η ρετρό-industrial

Aγαπημένο βιομηχανικό στυλ που ευθύνεται για πολλές υπέροχες κουζίνες, παραδοσιακό τραπέζι και που συνδυάζεται με μοντέρνα μεταλλική καρέκλα που έρχεται κατευθείαν από τα design classics.

Το γκρι φωτιστικό οροφής έρχεται και δένει τέλεια στο όλο σύνολο.

Η ρουστίκ σε σκανδιναβικό λευκό

Σκανδιναβικό στυλ, φως και απλότητα σε αυτή την κουζίνα, όπου το λευκό σπάει από τα μικροαντικείμενα και τα διακοσμητικά που κοσμούν το χώρο.

Δείτε κι αυτό: 

Τι μας έμαθαν οι Σκανδιναβοί για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων;Η country


Δε θα μπορούσε να λείπει και μία σε country style από τη συλλογή μας. Καμπύλες, ηρεμία, γαλήνη, γλυκύτητα, ζεστασιά: αυτά προσφέρει το στυλ κάντρι σε ένα σπίτι και ειδικά σε μια κουζίνα μπορείς να κάνεις θαύματα. Μερικές από τις ωραιότερες κουζίνες που υπάρχουν είναι country.


Η μίνιμαλ εκδοχή του mix-and-match

Και αυτή η κουζίνα είναι λιτή και όμορφη. Τα ντουλάπια είναι απλά, βαμμένα σε ένα γαλάζιο που ηρεμεί και χαλαρώνει και ταιριάζει απόλυτα με τα ξύλινα έπιπλα.

To mix-and-match εδώ επιτυγχάνεται τόσο με τις ξύλινες καρέκλες που είναι βαμμένες σε διαφορετικά χρώματα όσο και με το σπαστό κλασικό τραπέζι δεξιά, που έρχεται σε αντίθεση με τα ντουλάπια της κουζίνας που είναι απόλυτα μίνιμαλ και λιτά. Το ίδιο μοντέρνο είναι και το κεντρικό τραπέζι της κουζίνας.

Διαβάστε ακόμα: 

Ανανεώστε τη τραπεζαρία σας με καρέκλες κουζίνας σε προσφορά!Ετικέτες ,