Χαζεύοντας στο Pinterest, που είναι ο ιδανικός τόπος για να αντλήσεις ιδέες και έμπνευση, μάζεψα μερικές εικόνες από καθιστικά που μου αρέσουν πολύ και που έχουν κοινό ύφος.

Με άλλα λόγια θα σου δείξω σήμερα σαλόνια που έχουν αυτό το μοντέρνο στυλ, το μινιμαλιστικό στοιχείο που εκφράζεται ιδιαίτερα μέσα από καθαρές γραμμές, εκλεκτικούς συνδυασμούς και βέβαια χρήση του γκρι. Το γκρι είναι το νέο χρώμα-φετίχ όπως αποκλείεται να μην γνωρίζεις. Και όχι αδίκως...
  
Αν σου αρέσανε τα παραπάνω σαλόνια που σου έδειξα, θα σου αρέσουν σίγουρα και οι καναπέδες που θα σου δείξω τώρα. Για να ‘κλέψεις’ το look πρέπει να αρχίσεις από κάπου και από κάτι. Αυτό το κάτι είναι ο καναπές. Για αυτό και έχω μαζέψει μια σειρά από μοντέρνους καναπέδες σε όλες τις αποχρώσεις του γκρι και σε διαφορετικά σχήματα και σχέδια, οι οποίοι μάλιστα φρόντισα να είναι και πολύ οικονομικοί.

Προσωπικά τρελαίνομαι για το μίνιμαλ στυλ στην επίπλωση, για τη δύναμη και το βάθος του γκρι, για τον τρόπο που συνδυάζεται με όλα τα χρώματα της παλέτας ανάλογα με την απόχρωση που θα επιλέξεις.

Ιδού λοιπόν, συλλογή προσεκτικά διαλεγμένη με πολλούς διαφορετικούς καναπέδες, μόνο ένα κλικ μακριά σου.

Vintage καναπές τριθέσιος 
 
Τριθέσιος καναπές σε ορθογώνιο σχήμα
Σαλόνι γκρι σκούρο σε οικονομική τιμή 
Αρχοντικός καναπές Chesterfield Γωνιακός καναπές γκρι πολυμορφικός 

Γωνιακός καναπές πολυμορφικός γκρι Δείτε κι άλλους καναπέδες σε τιμή προσφοράς εδώ:Ετικέτες , , ,