Πάλι ένα ποστ αφιερωμένο στα χρώματα. Χωρίς πολλά λόγια. Γιατί είδαμε ότι το προηγούμενο σας άρεσε. Δέκα πανέμορφες εικόνες, δέκα υπέροχα σκηνικά, δέκα διαφορετικά δωμάτια και σπιτικά όπου οι ιδιοκτήτες τους αγαπούν το μωβ χρώμα, την αισθητική και την ατμόσφαιρα που χαρίζει σε ένα χώρο.
Λευκός καναπές μπροστά από δραματικά μωβ τοίχο. Υπέροχα μαξιλάρια συνεχίζουν την μωβ πανδαισία (πρόσεξε πόσο όμορφα επίσης ταιριάζει το μωβ με όλες τις γαλαζοπράσινες αποχρώσεις). Το χώρο συμπληρώνουν το γυάλινο μοντέρνο τραπεζάκι και ένα χαρούμενο πουφ. Μερικά ποστ πιο κάτω μπορείς να δεις πως ακόμα κι ένα πουφ μπορεί να χαρίσει στυλ στο χώρο σου.
Τολμήστε το μωβ χρώμα στο σπίτι σας.


Ψήλοτάβανος χώρος, μωβ βελούδικος καναπές, υπέροχη κουρτίνα. Αποτέλεσμα αξιολάτρευτα θεατρικό!

Πάμε σε κάτι πιο μινιμαλιστικό. Εδώ είναι μωβ τα σκεπάσματα και η κουρτίνα. Το δωμάτιο είναι λευκό και λιτό, σε σκανδιναβικό στυλ. Αυτό που αλλάζει το ύφος είναι τα υπέροχα σκεπάσματα και ριχτάρια πάνω στο λευκό, δερμάτινο, μοντέρνο κρεβάτι και το αναπάντεχο κομοδίνο-κορμός δέντρου.

Betwixt and between...............
Κλασική πολυθρόνα με πολύ τολμηρό ύφασμα σε μωβ μοτίβο. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα σπίτι με φανερή shabby chic προδιάθεση.Και για το τέλος λουδοβίκεια πολυτέλεια. Μωβ και χρυσός, εκπληκτικός συνδυασμός. Κλασικές πολυθρόνες, ζεστός φωτισμός, χρυσοποίκιλτος καθρέφτης και ανάλογου ύφους φωτιστικά. Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της πολυτέλειας τι άλλο να είναι;
Wow. Favorite


Και επειδή ξέρετε σίγουρα ότι ο καλύτερος φίλος του μοβ είναι το γκρι, δείτε κι αυτό: 

Καναπές… ο καλύτερος μου φίλος, που μόλις ντύθηκε στα γκρι Ετικέτες , ,