Μοντέρνος πολυέλαιος από την Epiplonet 
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο φωτισμός του σπιτιού δεν επιδρά μόνο στην εμφάνιση του προσωπικού σου χώρου αλλά πρώτα απ’όλα στον ψυχισμό σου.
Το να επιλέξεις το κατάλληλο φωτιστικό για τα γούστα σου αλλά και το να εξασφαλίσεις τη σωστή διάχυση του φωτός είναι δύο παράγοντες πολύ σημαντικοί. Ο φωτισμός έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ανθρώπινη ψυχή από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν.
 Ανάλογα με το φωτισμό, ένα δωμάτιο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις χαλαρός και ήρεμος ή ευερέθιστος και κουρασμένος. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ανάλογα με το δωμάτιο μπορεί να επιλέξεις και διαφορετικό είδος φωτισμού.
Επιπλέον, τα φωτιστικά είναι συνήθως μια επιλογή που κάνουμε μια και καλή (ειδικά αν μιλάμε για πολυελαίους και κρεμαστά φώτα οροφής) για αυτό και πρέπει να συνυπολογίζουμε όλους τους παράγοντες κατά την επιλογή τους.


Σήμερα θα σου δείξω πολύφωτα οροφής. Με άλλα λόγια θα χορτάσει το μάτι σου φως, κρύσταλλο, πολυελαίους, κομψότητα και πολυτέλεια. Με έμφαση στο μοντέρνο, όπου ακόμα και οι κλασικές γραμμές εκμοντερνίζονται στον 21ο αιώνα και συνδυάζονται μαγικά με τα πιο μοντέρνα έπιπλα. 
fotistika-orofis-1
Φωτιστικό οροφής
fotistika-orofis-2
Φωτιστικό οροφής

fotistika-orofis-3
Φωτιστικό οροφής
fotistika-orofis-4
Φωτιστικό οροφής
fotistika-orofis-5
Φωτιστικό οροφής
fotistika-orofis-6
Φωτιστικό οροφής
fotistika-orofis-7
Φωτιστικό οροφής
fotistika-orofis-8
Φωτιστικό οροφής

Δες μερικά πανέμορφα πολύφωτα οροφής για να πάρεις ιδέες:


Τρίφωτο με πλέγμα 

Τρίφωτο από διάφανο γυαλί και χρώμιο 


Eντυπωσιακό φωτιστικό οροφής από γυαλί οπαλίνα 
Φωτιστικό vintage από την Epiplonet Moντέρνος πολυέλαιος Ετικέτες