Βάλε χρώμα στο γραφείο με μια πράσινη καρέκλα
Ποιος είπε ότι το γραφείο δεν μπορεί να είναι ο ωραιότερος χώρος του σπιτιού; Είμαστε εδώ για να σου αποδείξουμε το αντίθετο. Το γραφείο μπορεί να έχει στυλ, χρώμα, φαντασία, έμπνευση, να είναι ξεκούραστο, χαρούμενο και να σε εμπνέει να δημιουργήσεις.

Επίσης μπορεί να έχει και πράσινο κάθισμα! Γιατί δηλαδή όλες οι καρέκλες γραφείου πρέπει να είναι αυστηρές και κατά κανόνα μαύρες;
Καρέκλα Snake 46l από την Gaber
Πάρε για παράδειγμα την Snake της Ιταλικής εταιρίας επίπλων Gaber.
Είναι κατασκευασμένη από θερμοπλαστικό υλικό και γυαλισμένο φινίρισμα που υποστηρίζεται από δομή χάλυβα σε 4 σημεία παρακαλώ για μέγιστη αντοχή.
  Εννοείται φυσικά πως διαθέτει όλα τα   στάνταρντς μιας καρέκλας γραφείου: είναι περιστρεφόμενη με μηχανισμό ρύθμισης του ύψουςΣτις φωτογραφίες που ακολουθούν έχω μαζέψει από το Pinterest μερικά απίθανα γραφεία και σου έχω και τρόπους να τα αποκτήσεις.
Κλασικό τραπέζι γραφείου που πάει σε όλα τα διακοσμητικά στυλ
Γραφείο απο μαόνι με τζάμι JΤΒ326 GLASS
Γραφείο απο μασίφ μαόνι φουρνιστό με τζάμι, σε πολύ πετυχημένο σχέδιο που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και είναι τρομερά ευκολοσυνδύαστο.

Αυτός ο εργονομικός σχεδιασμός καρέκλας υπάρχει εδώ και δεκαετίες
Εδώ βλέπεις καρέκλα που αντλεί την έμπνευση της από δημιουργία σχεδιαστή που άλλαξε την ιστορία του ντιζάιν. Αυτήν κι αν την έχεις δει παντού. Πολύ απλή, μοντέρνα και εργονομική. Και εξαιρετικά οικονομική επίσης (κοστίζει λιγότερο από 40 ευρώ). Το δε γραφείο είναι μια παραλλαγή του παραπάνω.
Καρέκλα Κουζίνας Μεταλλική Sar-164411


office
Μοντέρνος, καθαρός σχεδιασμός που χρειάζεται ένα τολμηρά μοντέρνο κάθισμα

Σε αυτό το καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό ταιριάζει μια καρέκλα σαν την Prodige, επίσης της Gaber.
Με επιχρωμιωμένο ατσάλι και τεχνοπολυμερές κέλυφος. Λιτή, μοντέρνα, νεανική, γεμάτη στυλ.

Καρέκλα Prodige από την Gaber
office
Η απόλυτη δερμάτινη διευθυντική καρέκλα γραφείου
Και εδώ σου δείχνω την απόλυτη, την κλασική, την υπέρκομψη, την ιστορική δερμάτινη καρέκλα γραφείου. Για να νιώσεις τουλάχιστον διευθυντής.

Πολυθρόνα Διευθυντική Delta Skyline
Το ποστ θα συνεχιστεί και στο επόμενο. Σου δίνω hint. Στο επόμενο πρωταγωνιστεί το λευκό!

Ετικέτες , ,