Σήμερα θα σου δείξω καρέκλες εξωτερικού χώρου. Όχι, δεν τρελάθηκα, το ξέρω ότι δεν είναι ακόμα καλοκαίρι, ούτε καν η άνοιξη δεν έχει μπει καλά-καλά. Όμως αυτές που θα σου δείξω έχουν το κάτι διαφορετικό.
Καταρχήν, μπορούν άνετα να μπουν μέσα στο σπίτι και να πρωταγωνιστήσουν στην τραπεζαρία. Ο βασικός λόγος που τις καταχωρούμε ως εξωτερικού χώρου είναι ότι είναι φτιαγμένες από ένα τόσο ανθεκτικό και ευέλικτο υλικό, πολυκαρμπονικό με ειδική επεξεργασία, που είναι πραγματικά παντός καιρού.

Καθίσματα-στολίδι για κάθε μοντέρνο σπίτι.

Διάφανη πολυκαρμπονική καρέκλα σε προσφορά

Μοντέρνα καρέκλα ιδανική για τραπεζαρία

Τα καθίσματα που θα σου δείξω θα σε εκπλήξουν, τόσο με την άνεση, την σταθερότητα αλλά όσο και με την αντοχή τους σε όλους τους εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν φθορά.
Είναι πολυκαρμπονικές, πράγμα που σημαίνει ότι είναι φτιαγμένες από το πιο μοντέρνο υλικό για κατασκευή καρεκλών και τραπεζιών που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές αυτή τη στιγμή. Επίσης, είναι η χαρά των χρωμάτων και των σχεδιαστικών παιχνιδιών.

 

Οι υπερπαραγωγές

Καρέκλα πολυκαρμπονική pearl

Οι διάφανες καρέκλες είναι υπέρκομψες, βγαίνουν σε απίθανους χρωματισμούς και επειδή είναι διάφανες σου αφήνουν πάντα την αίσθηση ότι δεν πιάνουν χώρο.
Εδώ σου δείχνω δύο καθίσματα με πολύ ιδιαίτερο σχέδιο. Και οι δύο όπως καταλαβαίνεις εμπνέονται το πολύπλοκο και εντυπωσιακό τους σχέδιο από την φύση, με έναν γοητευτικό και αφηρημένο τρόπο.
Kαρέκλα μοβ πολυκαρμπονική 

Φωτιά στα κόκκινα

Κάθισμα με σκελετό χρωμίου

Αριστερά, βλέπεις κάθισμα που βγαίνει σε όλα τα αγαπημένα σου χρώματα και έχει σκελετό χρωμίου και σχήμα κέλυφους για να αγκαλιάζει το σώμα σου. Εδώ το βλέπεις στο χρώμα του πάθους.

Δεξιά, ένα κάθισμα σε παραδοσιακή, στιβαρή γραμμή, που μοιάζει που διατίθεται  σε διάφορους χρωματισμούς, διάφανους ή μη.
Καρέκλα κόκκινη πολυκαρμπονική


Οι διάφανες

Ιδανική για τραπεζαρία σε τιμή προσφοράς 


Διαφανής καρέκλα με κυματισμούς Εμένα με έχουν ενθουσιάσει! Αν συμβαίνει το ίδιο και σε εσάς, δείτε εδώ πολλά σχέδια καρέκλας σε τιμή προσφοράς

www. epiplonet.com Ετικέτες , ,