Και λίγα λέω. Τέτοια ταβάνια, τέτοια πατώματα, τέτοιο καταπληκτικό συνδυασμό του παλιού με το μοντέρνο, της παράδοσης με το σήμερα, του πληθωρικού με το μινιμαλιστικό, της υφής με το χρώμα, τέτοια παιχνίδια με το φως και το στυλ δεν τα βλέπει κανείς συχνά. Είναι διαμέρισμα και αυτοί που το έχουν δεν είναι μόνο τυχεροί αλλά και πολύ ψαγμένοι. Θέλει τόλμη να έχεις ένα σπίτι που αναδύει την ιστορία περασμένων αιώνων και να το επιπλώνεις τόσο λιτά μεν, αλλά και με τόση βαθιά γνώση των μεγαλύτερων τάσεων που επηρέασαν το μοντέρνο design. Αν δεν με πιστεύεις πέρνα μια βόλτα από την ενότητα design classics και θα καταλάβεις.

Ονειρεμένο μοντέρνο διαμέρισμα με κλασσικό όμως design! Ονειρεμένο μοντέρνο διαμέρισμα με κλασσικό όμως design!

Κοίτα ταβάνια, κοίτα πατώματα, κοίτα το τζάκι σωστό κομψοτέχνημα. Και δώσε βάση στο πόσο οργανικά δένουν σε αυτό το ντεκόρ (και πόσο το αναδεικνύουν για την ακρίβεια) οι μοντέρνοι καναπέδες σε μαύρο και γκρι.
Εδώ αυτό που εντυπωσιάζει δεν είναι μόνο το μοναδικό ταβάνι. Είναι και το καταπληκτικό βαθύ χρώμα του τοίχου. Είναι και το τραπέζι που το πλαισιώνουν καρέκλες λογής λογής: από ξύλινες σε πιο κλασική γραμμή, μέχρι μοντέρνες από το αγαπημένο των σχεδιαστών, εύπλαστο και ανθεκτικό πλαστικό.
Ονειρεμένο μοντέρνο διαμέρισμα με κλασσικό όμως design!
Η κουζίνα εδώ, πέρα από το άπλετο φως που της προσδίδουν τα τεράστια παράθυρα και το λευκό χρώμα, έχει και κάτι από γαλλική κομψότητα. Θα φταίει το μαύρο τραπέζι με τα στρογγυλά πόδια.

Ονειρεμένο μοντέρνο διαμέρισμα με κλασσικό όμως design! Και η κρεβατοκάμαρα είναι λευκή και λιτή. Έχει κάτι ρομαντικό και ανάλαφρο και χαλαρωτικό. Προσωπικά με άνεση θα φανταζόμουνα ένα μεταλλικό κρεβάτι εδώ, ή ενα δερμάτινο με καπιτονέ κεφαλάρι, για απόλυτο στυλ.

Ονειρεμένο μοντέρνο διαμέρισμα με κλασσικό όμως design! Ονειρεμένο μοντέρνο διαμέρισμα με κλασσικό όμως design!
Πως να το περιγράψεις αυτό; Να το πεις ντουλάπα; Άλλο ένα μοναδικό ταβάνι από το οποίο κατεβαίνει ένα σούπερ μοντέρνο και υπερμεγέθες φωτιστικό. Έχει μέχρι και γραφείο. Αν παρακολουθείς αυτό το μπλογκ ξέρεις πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο σχεδιασμό αυτού του γραφείου, τον βρίσκει απόλυτα λειτουργικό και διαχρονικό.
Να και μια μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα να θαυμάζει τη συλλογή με τα παπούτσια. Τα οποία αν πρόσεξες είναι κι αυτά μαύρα. Υπερβολή!

Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε!

Αν ναι, δείτε πώς να το πετύχετε διαλέγοντας οικονομικά έπιπλα εδώ...


Ετικέτες ,