Σήμερα οι εικόνες είναι τυχαίες. Μοναδικός κοινός παρονομαστής η ομορφιά τους. Από ένα blog, το bloodandchampagne που μετατρέπει τις εικόνες σπιτιών σε φωτογραφίες γεμάτες ποιητικότητα για τη σημασία του να υπάρχεις σε χώρους που σε εμπνέουν. Είναι και η παγκόσμια ημέρα ποίησης σήμερα. Ας την τιμήσουμε παρέα.

Τραπεζαρία
spitia-gemata-poiisi-2
Σαλόνι
Η ομορφιά του ακατέργαστου ξύλου στην τραπεζαρία.

Τραπέζι από μασίφ κορμό δέντρου που διατηρεί την αλήθεια και τη ζωντάνια του ξύλου ανέπαφη.
Συνδυασμένο με μεταλλικές καρέκλες που ταιριάζουν με το τραπέζι και δίνουν ένα λίγο πιο βιομηχανικό ύφος στην τραπεζαρία.
Αγαπημένος γκρι γωνιακός καναπές. Όσες φορές και να τον προτείνεις η αλήθεια είναι μία: ταιριάζει παντού, σε όλα τα σπίτια και επιτρέπει άπειρες επιλογές στην αναζήτηση του ύφους των υπόλοιπων διακοσμητικών στοιχείων.Σταθερή αξία.

spitia-gemata-poiisi-3
Ιδέα για γραφείο 1


Vintage γραφείο. Ναι, να το τολμήσεις. Είτε σε χωριάτικο country, είτε σε φινετσάτο γαλλικό στυλ.Και δεν χρειάζεται να σε δεσμεύσει. Μπορεί το υπόλοιπο σπίτι σου να είναι λιτό και μοντέρνο. Και να ψάχνεις αυτό το κάτι ξεχωριστό έτσι ώστε το σύνολο του χώρου σου να μην θυμίζει ανέμπνευστη έκθεση επίπλου.
spitia-gemata-poiisi-4
Ιδέα για γραφείο 2


Εναλλακτικά, επιλέγεις ένα  διαχρονικό σχέδιο από εδώ.

Δε θα πάψει ποτέ να αποτελεί αντικείμενο πόθου όταν μιλάμε για γραφεία.
Αυτό κι αν ταιριάζει με όλα.

Πώς ένα λευκό κρεβάτι προσθέτει τόσο ύφος
Πως ένα λευκό κρεβάτι γίνεται καμβάς για τη φαντασία.
spitia-gemata-poiisi-5
Λευκή κρεβατοκάμαρα
Και ξαφνικά, ένας καναπές Barcelona εκεί που δεν τον περιμένεις!
Λιτή, κομψή, πανέμορφα διαχρονική, ο Barcelona εδώ και σχεδόν έναν αιώνα βρίσκει τη θέση της παντού! Δείτε έναν οικονομικό καναπέ, τύπου Barcelona, εδώ:Στυλάτος καναπές κλικ κλακ 
Βάλτε λίγη ποίηση στη ζωή σας! Κι αν σας άρεσαν αυτά που σας έδειξα, δείτε κι άλλα έπιπλα με ρομαντικό, ποιητικό στυλ σε τιμές προσφοράς, εδώ: 

Ετικέτες , , ,