… που πάει παντού! Ναι, η βιτρίνα  ταιριάζει με όλα και σε όλα τα σπίτια. Μην βιαστείς να την παρακάμψεις όταν την δεις γιατί πιστεύεις ότι ταιριάζει μόνο σε ένα κλασικό σπίτι και γιατί σου θυμίζει το σκρίνιο της μαμάς.
Η βιτρίνα επανέρχεται δυναμικά και ακάθεκτη όπως θα δεις στις παρακάτω, πολύ μοντέρνες ομολογουμένως, φωτογραφήσεις. Οι λόγοι είναι πολλοί: η απλή, κλασική τους εμφάνιση πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια και αυτό δεν πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Η αντοχή τους επίσης είναι εξαιρετική, όλοι γνωρίζουν ότι τέτοια κομμάτια είναι για μια ζωή (τουλάχιστον, πόσοι και πόσοι δεν τα έχουν κληρονομήσει κι από παππούδες ακόμα). Μπορούν να βρουν τη θέση τους από την κουζίνα και την τραπεζαρία μέχρι το μπάνιο (ναι, άμα έχεις μεγάλο μπάνιο και διάθεση λίγο πιο country, τότε μια βιτρίνα στο μπάνιο είναι εντυπωσιακή προσθήκη). Είναι ιδανικές για να επιδείξεις τα πιο αγαπημένα σου αντικείμενα, από ασημικά και σερβίτσια μέχρι αγαπημένες συλλογές και βιβλία.

Η βιτρίνα μεταμορφώνεται σε μοντέρνο αξεσουάρ και αναμετρά τις δυνάμεις της με το μίνιμαλ:

vitrina-klasiki-axia-1
Βιτρίνα, κλασική αξία
vitrina-klasiki-axia-2
Βιτρίνα, κλασική αξία

vitrina-klasiki-axia-3
Βιτρίνα, κλασική αξία
vitrina-klasiki-axia-4
Βιτρίνα, κλασική αξία

Φυσικά, η βιτρίνα συνεχίζει να κοσμεί και σπίτια που γοητεύονται από την μαγεία του κλασικού, του vintage, του νεορομαντικού country, της γαλλικής εξοχής.

vitrina-klasiki-axia-5
Βιτρίνα, κλασική αξία
vitrina-klasiki-axia-6
Βιτρίνα, κλασική αξία
vitrina-klasiki-axia-7
Βιτρίνα, κλασική αξία
vitrina-klasiki-axia-8
Βιτρίνα, κλασική αξία
Πρόκειται για έπιπλο πολυχρηστικό που δεν πρέπει να το αγνοήσεις. Που μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν (όπως έχουμε πει άπειρες φορές) έχεις σχεδόν διαλέξει όλα τα έπιπλα του σπιτιού σου και είσαι στο κρίσιμο σημείο όπου από το φόβο μην και δεν ταιριάξει κάτι έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως το σύνολο σου έχει βγει λίγο βαρετό, λίγο έκθεση. Και σου μένουν μερικές προσθήκες και σκέφτεσαι αν πρέπει να τολμήσεις κάτι λίγο διαφορετικό, κάτι που δεν το σκεφτόσουν από την αρχή, κάτι που θα κάνει την έκπληξη αλλά με κάποιο τρόπο θα τα δέσει όλα και θα δώσει ενδιαφέρον. Τότε, ειδικά στα μοντέρνα σπίτια, θα σου πρότεινα να σκεφτείς διαφορετικά και να ταιριάξεις ένα κομμάτι από φαινομενικά άλλο στυλ και χρόνο. Ε, η βιτρίνα μπορεί να παίξει αυτό το ρόλο και να δώσει χαρακτήρα σε έναν χώρο με την στιβαρότητα της.

Δες μερικές:

Δίφυλλη βιτρίνα από την Epiplonet 

Bιτρίνα μονόφυλλη με σκάλισμα 


Δίφυλλη βιτρίνα με ιδιαίτερο σκάλισμα Βιτρίνα πομπέ με δυο συρταράκια 


Δείτε κι άλλα σχέδια βιτρίνας σε προσφορά εδώ:

Κλασσικές βιτρίνες σαλονιού 

Ετικέτες