Τώρα το Πάσχα είναι σίγουρο πως θα έχουν την τιμητική τους. Θα περάσουμε πολύ χρόνο μέσα σε αυτές, μαγειρεύοντας τις παραδοσιακές νοστιμιές και δοκιμάζοντας το αρνάκι και τη μαγειρίτσα.
Καλό μας Πάσχα λοιπόν με τι άλλο; Με κουζίνες. Ωδή στις κουζίνες σήμερα, μια ανάσα πριν την Ανάσταση!
epta-idiaiteres-kouzines
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
Εδώ βλέπεις συνδυασμό που σκοτώνει: Τραπέζι μεγάλο από ακατέργαστο ξύλο και γύρω-γύρω καρέκλες υπερμοντέρνες σε καταπληκτικό design. Ο γάμος του μοντέρνου με του διαχρονικού κρατάει πολλά χρόνια και είναι απόλυτα πετυχημένος!
epta-idiaiteres-kouzines-1
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
epta-idiaiteres-kouzines-2
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
Αυτή είναι από τις πιο αγαπημένες μου. Τραπέζι βαμμένο λευκό, μοναστηριακό και ξύλινος πάγκος. Συνδυασμός λευκής πατίνας και εξοχής. Μπορείς αν θέλεις να φέρεις το country style μες στο σπίτι σου. Το μόνο που λείπει είναι λίγα αγριολούλουδα της άνοιξης στο χρώμα του Πάσχα.
Άλλη μια πολύ ξεχωριστή λύση. Το τραπέζι είναι στο ίδιο μοναστηριακό στυλ. Οι δε καρέκλες έχουν πολύ ιδιαίτερο χρώμα, επιλογή που αξίζει να διερευνήσεις. Πρόσεξε πως επιλέχθηκαν 3 μονόφωτα φωτιστικά στη σειρά και πόσο όμορφα δείχνουν.
epta-idiaiteres-kouzines-3
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
epta-idiaiteres-kouzines-4
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
Αυτή μου θυμίζει γαλλικό μπιστρό! Διάσημες καρέκλες και μεταλλικό τραπεζάκι με επιφάνεια που μοιάζει μαρμάρινη. Εξαιρετικό τσιμεντοπλακάκι και λευκή κουζίνα. Τι ωραιότερο; Κλασικό παράδειγμα μικρής κουζίνας που όμως είναι θαυματουργή και πανέμορφη.
Εντελώς σκανδιναβικό λουκ. Εδώ μέχρι και το ξύλινο πάτωμα είναι λευκό. Όλα είναι λευκά εκτός από τις ξύλινες καρέκλες που έχουν παραμείνει στο χρώμα του ξύλου, εκτός από μία που έχει βαφτεί γαλάζια. Κοίτα πόσο φως και καθαρότητα βγάζει αυτό το δωμάτιο. Πρόσεξε και το τεράστιο φωτιστικό που επιλέχθηκε σοφά και δεσπόζει στο χώρο.
epta-idiaiteres-kouzines-5
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
Κοίτα κι αυτήν. Εδώ το τραπέζι βγάζει κάτι σε industrial. Να έχεις υπόψη πως ο συνδυασμός του ξύλου με το μέταλλο σε ένα τραπέζι είναι πολύ γοητευτικός. Το ίδιο ισχύει και για τον συνδυασμό του ξύλου με το μαύρο χρώμα. Αυτό το τραπέζι δεν θα ήταν τόσο όμορφο αν τα πόδια του δεν ήταν βαμμένα μαύρα. Φυσικά θα μπορούσε να ισχύσει και το ανάποδο, να έχουν μείνει τα πόδια στο φυσικό χρώμα του ξύλου και η επιφάνεια να ήταν μαύρη. Αυτός ο συνδυασμός δίνει κάτι από γαλλική κομψότητα. Φυσικά, στο φόντο, τα ντουλάπια παραμένουν λευκά, η ασφαλής επιλογή ώστε να μεγαλουργήσεις σε μια κουζίνα.
epta-idiaiteres-kouzines-6
Επτά ιδιαίτερες κουζίνες
Τολμηρή κουζίνα σε πράσινο. Κοίτα πόσο όμορφα είναι τα πράσινα ντουλάπια και πόσο ιδιαίτερο το πλακάκι. Το όλον συνδυάζεται υπέροχα με κλασικό τραπέζι κουζίνας με σκαλιστά πόδια. Να ξέρεις πως το πράσινο χρώμα και το ξύλο σε όλες του τις αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα. Οι καρέκλες είναι βαμμένες σε απαλό baby blue με πινελιές κόκκινου, ενώ η μία εξ αυτών είναι βαμμένη σε κόκκινο με πινελιές του ίδιου απαλού γαλάζιου, έτσι εξασφαλίζεται η συνέχεια.

Δείτε περισσότερα έπιπλα κουζίνας σε προσφορά από την Epiplonet Ετικέτες , , , , ,