Σήμερα σου έχω 6 πολύ όμορφες ιδέες για μοντέρνα τραπεζαρία. Και για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος κάθε ιδέα συνοδεύεται και από τρόπους για να αντιγράψεις το στυλ.
monterna-trapezaria-exi-idees-1
Μοντέρνα τραπεζαρία: 6 ιδέες
monterna-trapezaria-exi-idees-2
Μοντέρνα τραπεζαρία: 6 ιδέες
Εδώ βλέπεις να συνδυάζεται το κλασικό ξύλο με μια πολύ μοντέρνα πράσινη καρέκλα. Σου έχω ξαναπεί πόσο πάει κάθε απόχρωση του ξύλου με το πράσινο. Το όλον συμπληρώνεται από τοίχο βαμμένο σε τολμηρό μπλε του οινοπνεύματος και ολοκληρώνεται χρωματικά. Πρόσεξε πως ένα μέρος του τοίχου έχει ντυθεί με πλακάκια. Ναι, τα πλακάκια στους τοίχους είναι το νέο trend, κάτι όπως οι ταπετσαρίες.
Και εδώ τα έντονα και τολμηρά χρώματα (το πορτοκαλί είναι ένα από τα χρώματα της χρονιάς) συνδυάζονται τόσο στην εντελώς μοντέρνα και πολύ νεανική τραπεζαρία, όσο και στους τοίχους. Λευκό-πορτοκαλί λοιπόν παντού.

Δείτε εδώ όλα τα σχέδια για μοντέρνες, πολύχρωμες καρέκλες από την Epiplonet 
monterna-trapezaria-exi-idees-3
Μοντέρνα τραπεζαρία: 6 ιδέες
monterna-trapezaria-exi-idees-4
Μοντέρνα τραπεζαρία: 6 ιδέες
Πρόσεξε πόσο εύκολα μπορεί ένα κλασικό πλεχτό με βελονάκι, από αυτά που ήθελε να σου κληροδοτήσει η γιαγιά σου και εσύ τα σνόμπαρες και δεν ήθελες ούτε να τα δεις, γίνεται statement όταν αλλάζει η χρήση του και μεταφέρεται στον τοίχο. Ο δε τοίχος είναι βαμμένος σε μεσογειακό μπλε. 
Άλλη μια γαλάζια τραπεζαρία. Πιο σοβαρή και στιβαρή αυτή. Εδώ κάνει εντύπωση η ιδιαίτερη πολυθρόνα αλλά και η φάσα στον τοίχο με τη γέφυρα του Λονδίνου. Εξαιρετικό αποτέλεσμα.monterna-trapezaria-exi-idees-5
Μοντέρνα τραπεζαρία: 6 ιδέες
monterna-trapezaria-exi-idees-6
Μοντέρνα τραπεζαρία: 6 ιδέες
Εδώ κυριαρχεί το φούξια και το γυαλί. Έχω να σου πω πως το γυάλινο τραπέζι είναι μια ιδανική λύση όταν δεν έχεις πολύ χώρο.
Τραπεζαρία που βασίζεται στις κλασικές αξίες του μοντέρνου design, δηλαδή στους Eames για τους οποίους έχουμε πει τόσα πολλά και αν θες να μάθεις ακόμα περισσότερα πάτα δεξιά στην ενότητα Καρέκλες Eames Ετικέτες , , , ,