Υπάρχουν μικρά tips που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, όταν επιλέγουμε έπιπλα. Είτε αυτό σημαίνει ένα μεγάλο έξοδο π.χ. αν θέλουμε να αγοράσουμε τραπέζια κουζίνας ή ακόμα και αν θέλουμε απλά καρέκλες γραφείου πρέπει να υπολογίζουμε όχι μόνο την τιμή αλλά την ποιότητα του επίπλου και την λειτουργικότητά του. Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος, εξετάζουμε την ποιότητα του επίπλου. 
Πως να διαλέξω τα σωστά έπιπλα;


Έπιπλα μασίφ ξύλου


Είναι συνήθως πιο ακριβά, έχουν εξαιρετική εμφάνιση και υφή αλλά είναι ακατάλληλα για καθημερινή χρήση, γιατί μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητα σε γρατσουνιές ή στάμπες από νερό.

Έπιπλα από καπλαμά


Έχουν μια φτηνή ξύλινη βάση, καλυμμένη από στρώματα ξύλου καλύτερης ποιότητας. Επειδή έχουν φτηνό πυρήνα, δεν είναι τόσο ακριβά όπως τα έπιπλα από μασίφ ξύλο αλλά είναι το ίδιο όμορφα. Και είναι και πιο φιλικά στο περιβάλλον!

Συναρμολογούμενα έπιπλα

Είναι φτιαγμένα συνήθως από μια πούλπα ξύλου, πλαστικού και πριονιδιού, στην ουσία δηλαδή με τα περισσεύματα της βιομηχανίας ξύλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κακής ποιότητας. Αντιθέτως, είναι εξαιρετικά value for money (τα αξίζουν δηλαδή τα λεφτά τους και με το παραπάνω!). Μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με καλή εμφάνιση και εξαιρετικά καλή τιμή.


Στο μεγαλύτερο e-shop επίπλου στην Ελλάδα βρίσκουμε φτηνά και ποιοτικά έπιπλα. Δεν φαντάζεστε πόση διαφορά έχουν οι ηλεκτρονικές τιμές από αυτές της αγοράς. Ανακαλύψτε τις με ένα κλικ στο  www.epiplonet.com.

Ετικέτες , , , , ,