Το έπιπλο μπάνιου είναι το πιο οικονομικό αντικείμενο που μπορείτε να αλλάξετε σε ένα μπάνιο, όταν θέλετε να κάνετε ανακαίνιση. Με τα ίδια είδη υγιεινής και ένα εντυπωσιακό έπιπλο, θα έχετε μια τελείως διαφορετική τουαλέτα. Παρακάτω σας δινουμε 5 και 1 ιδέες για χτιστά και όχι μόνο έπιπλα μπάνιου. 

 1. Έπιπλο μπάνιου χτιστό με ξύλινη βάση και στρογγυλό νιπτήρα. 


Έχετε ήδη ένα στρογγυλό νιπτήρα; Ντύστε τον με ένα έπιπλο της επιλογής σας.

 

2. Έπιπλο μπάνιου σε ροζ αποχρώσεις, με ασορτί ντουλάπι. 

Αν δεν σας αρέσει το ροζ, επιλέξτε ένα έντονο χρώμα που ταιριάζει με τα πλακάκια σας. Παρατηρήστε μια home-made διακοσμητική πινελιά, το ασορτί καπάκι της τουαλέτας! 


3. Έπιπλο μπάνιου με γυαλί 


Η παρακάτω επιλογή είναι πιο ιδιαίτερη. Στηρίξτε το νιπτήρα σε δύο σωλήνες και τοποθετήστε για ραφάκι ένα χοντρό γυαλί. Το μπάνιο σας θα είναι έτοιμο για περιοδικό διακόσμησης!

 4. Μίνιμαλ μπάνιο σε γεωμετρικά σχέδια. 


Το έπιπλο μπάνιου είναι ένα ραφάκι, σε ίδιο σχήμα με τον νιπτήρα. Αν έχετε στρογγυλό νιπτήρα, τοποθετήστε ένα στρογγυλό ραφάκι! 5. Κλασσικό έπιπλο μπάνιου 

 Εσείς που έχετε ένα μπάνιο κλασσικού στυλ, δώστε βάση στη παρακάτω επιλογή. Χρειάζεται ένα έπιπλο με βαρύ, σκούρο ξύλο, μια ιδιαίτερη βρύση που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα πολυκαταστήματα με αντικείμενα για το σπίτι και είστε έτοιμοι! Ο πίνακας στο τοίχο είναι προαιρετικός :)

Και τέλος, bonus tip ο γυάλινος νιπτήρας! 

Κρατήστε το ίδιο έπιπλο μπάνιου και αλλάξτε απλά τον νιπτήρα. Είναι τόσο ιδιαίτερος, που δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να κλέψετε τις εντυπώσεις!
Για περισσότερες ιδέες διακόσμησης και επίπλου περάστε μια βόλτα από την σελίδα της Epiplonet στο Facebook, κάνοντας κλικ εδώ:

Ε-shop επίπλου Epiplonet

Ετικέτες , , , , ,