Οι περισσότεροι από μας κοιμόμαστε με λάθος μαξιλάρι. Είτε έχουμε αυχενικό πρόβλημα ή όχι, αν χρησιμοποιούμε σωστό μαξιλάρι έχουμε τεράστια διαφορά στην ποιότητα του ύπνου μας. Όλοι εμείς που παρακαλάμε για λίγες ώρες ξεκούρασης παραπάνω, θα μπορούσαμε να τις εξοικονομήσουμε μόνο με λίγα ευρώ! Ποιο είναι λοιπόν το σωστό μαξιλάρι για κάθε στάση ύπνου;Μαξιλάρι αφρολέξ

Είναι κατάλληλο για όσους κοιμούνται ανάσκελα, γιατί είναι μαλακό και παίρνει αμέσως το σχήμα του σώματος. Στην ουσία αγκαλιάζει τον αυχένα.

Μαξιλάρι ορθοπεδικό λεπτό

Αυτό είναι το σωστό μαξιλάρι για όσους πάσχουν από αυχενικό ή για όσους κοιμούνται μπρούμυτα. Πολλές φορές βέβαια η καλύτερη λύση είναι να μην χρησιμοποιούν καθόλου μαξιλάρι!

Μαξιλάρι ορθοπεδικό ανατομικό

Για όσους κοιμούνται σε στάση εμβρύου (η πλειοψηφία δηλαδή) η ιδανική λύση είναι ένα ανατομικό μαξιλάρι, μετρίου μεγέθους, το οποίο τοποθετεί τον αυχένα στο σωστό σημείο και την σπονδυλική στήλη σε ευθεία γραμμή.

Για σωστό & ξεκούραστο ύπνο δεν αρκεί μόνο να έχετε σωστό μαξιλάρι αλλά και να ξαπλώνετε σε ένα σωστό, ορθοπεδικό στρώμα. Δείτε περισσότερα εδώ

Στρώματα ύπνου για όλα τα βαλάντια Ετικέτες , ,