1. Συνήθως στο μικρό μπάνιο, ο νιπτήρας μπλοκάρει το μόνο διαθέσιμο διάδρομο μεταξύ λεκάνης και μπανιέρας. Γι΄αυτό είναι καλό να τοποθετούμε ένα γωνιακό νιπτήρα, για να εξοικονομήσουμε χώρο. 

  


2.  Αποφεύγουμε τις γυάλινες πόρτες μπάνιου, αν και είναι πολύ της μόδας, γιατί το άνοιγμά τους μπλοκάρει αρκετό χώρο. 3. Τοποθετούμε λεκάνη και νιπτήρα που δεν ακουμπάνε στο πάτωμα, έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε αποθηκευτικό χώρο, κάτω από αυτά! 4.  Επιλέγουμε ένα στρογγυλό νιπτήρα, για να κινούμαστε πιο άνετα στο χώρο και να μην έχουμε μελανιές στους γοφούς!5. Μια έξυπνη ιδέα είναι να επεκτείνουμε το ράφι του μπάνιου, έτσι ώστε να αγκαλιάζει τη λεκάνη. Δεν επηρεάζεται η λειτουργικότητα τουμπάνιου και εξοικονομούμε χώρο για κάποια επιπλέον αντικείμενα.


 6. Τοποθετούμε το κρεμασταράκι για τις πετσέτες σε ένα έξυπνο σημείο, για παράδειγμα στη πόρτα του ντους ή πίσω από τη πόρτα του μπάνιου!


7.Τοποθετούμε ένα αρκετά μεγαλύτερο καθρέφτη, για να κάνουμε το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Φροντίζουμε μόνο να είναι σε οπτική αρμονία με τα υπόλοιπα αντικείμενα στο μπάνιο.


8. Επιλέγουμε ένα έπιπλο μπάνιου με ραφάκια από κάτω, για να τοποθετούμε εκεί διάφορα αντικείμενα.

Έπιπλο μπάνιου με ραφάκια 9.  Βάζουμε τη βρύση του νιπτήρα στο τοίχο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε μικρότερο νιπτήρα στο μπάνιο μας.

 10. Τοποθετούμε πλακάκια με μεγάλα σχέδια, για να κάνουν το μπάνιο μας να φαίνεται πιο ευρύχωρο.Πηγή: www.hoozz.com

Από το e-shop επίπλου και διακόσμησης Epiplonet

Ετικέτες , , ,