Όλοι μας αναζητούμε τις προσφορές και τις εκπτώσεις όταν θέλουμε να κάνουμε μια αγορά. Όταν όμως θέλουμε να αγοράσουμε ένα έπιπλο πάνω στο οποίο θα καθόμαστε στην καλύτερη περίπτωση 8 ώρες τη μέρα (βλέπε καρέκλα γραφείου) τότε πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και άλλα πράγματα εκτός από την καλή τιμή:

1. Η καλή καρέκλα γραφείου πρέπει να στηρίζει και το κάτω μέρος της πλάτης, για να ξεκουράζει όσο περισσότερο γίνεται την σπονδυλική στήλη.

Kαρέκλα γραφείου με διχτυωτή, αντιολησθητική πλάτη από την Epiplonet
2. Η πλάτη της καρέκλας πρέπει να είναι εργονομική και να έχει δυνατότητα ρύθμισης. Για να διατηρείται η σωστή θέση του σώματος πρέπει η πλάτη να κλίνει λιγάκι προς τα πίσω.

Kαρέκλα γραφείου Slim Line με εργονομική πλάτη από την Epiplonet


3. Ακόμα η πλάτη της καρέκλας πρέπει να έχει ρυθμιζόμενη σκληρότητα (δηλαδή να ρυθμίζεται το πόσο εύκολα πηγαίνει μπρος πίσω), ανάλογα με το βάρος αυτού που κάθεται πάνω.

4. Το κάθισμα της καρέκλας πρέπει να έχει κάποιο βάθος και κατάλληλες καμπύλες, ώστε να κουμπώνουν στο σώμα μας και μην ασκείται πίεση στους γλουτούς.Kαρέκλα γραφείου λευκή από την Epiplonet 


5. Επίσης το κάθισμα της καρέκλας πρέπει να είναι ελαφρώς υπερυψωμένο από πίσω για να υψώνει τη μέση και στρογγυλό μπροστά για να μην πληγώνονται οι μηροί.

6. Τέλος, το ύφασμα της καρέκλας μπορεί να είναι δερμάτινο ώστε να μην λερώνει εύκολα ή από αντιλοισθητικό ύφασμα, για να μην γλιστράει το σώμα προς τα μπρος.
Επισκεφτείτε το μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμησης www.epiplonet.com, για να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καρέκλες γραφείου σε εξαιρετικές τιμές τροχήλατες, παιδικές, διευθυντικές, επισκέπτη κ.ο.κ.Ετικέτες , ,