Ένας νόστιμος και δημιουργικός τρόπος για να στολίσουμε τη τραπεζαρία ή το τραπέζι του σαλονιού είναι να γεμίσουμε ένα μεγάαααλο μπολ με χριστουγεννιάτικα μπισκότα- στολίδια! Αν τα έχουμε φτιάξει μόνοι μας ή με την βοήθεια των παιδιών μας ακόμα καλύτερα! Μπορούμε επίσης να τα τοποθετήσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για το δέντρο ή να τα κλείσουμε σε ένα ωραίο κουτάκι και να τα κάνουμε δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα για τα Χριστούγεννα. Τα πολύχρωμα κουλουράκια γίνονται πολύ απλά, έτσι:


Πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα με γλάσο
 Αρχικά ψήνουμε τα μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχέδια. Xρησιμοποιούμε όποια συνταγή μας αρέσει. Συνταγές για μπισκότα μπορείτε να βρείτε εδώ: 

Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και ετοιμάζουμε το γλάσο. Η υφή του γλάσου είναι πολύ σημαντική για την διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων μπισκότων. Πρέπει να μην είναι πολύ ρευστό, ούτε πολύ παχύ. Έχουμε πετύχει τη σωστή υφή όταν πέφτει από το κουτάλι σε ευθεία, συμπαγή γραμμή. Συνταγή για γλάσο θα βρείτε εδώΣτη συνέχεια βάζουμε το γλάσο σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και αρχίζουμε να ζωγραφίζουμε! Για να βάλουμε άλλα χρώματα στα χριστουγεννιάτικα μπισκότα-στολίδια αναμιγνύουμε το γλάσο με χρώμα ζαχαροπλαστικής (υπάρχουν σε όλα τα σουπερ μάρκετς)
 Κλείστε τα μπισκότα σας σε πολύχρωμα σελοφάν και κάντε τα δώρο σε φίλους για τις γιορτές. Έχετε ετοιμάσει τη λίστα των δώρων σας ή ακόμη; Στο e-shop μας θα βρείτε χρηστικά δωράκια από 20 ευρώ. Τα στέλνουμε σπίτι σας με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Ρίξτε μια ματιά εδώ:

E-shop επίπλου και διακόσμησης Epiplonet


KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Ετικέτες ,