Είστε από τους τυχερούς που μένουν κοντά σε θάλασσα; Αρχικά θα σας πούμε πόσο σας ζηλεύουμε! Στη συνέχεια θα σας δώσουμε 4 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε κοχύλια ή θαλασσινά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Πως θα σας φαινόταν αν αντί για χριστουγεννιάτικες μπάλες, κρέμονταν από το χριστουγεννιάτικο δέντρο...αστερίες

1.Κάθε χρόνο όταν ανοίγουμε το κουτί με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, όλο και κάποια μπάλα ανακαλύπτουμε που έχει σπάσει. Πριν τις πετάξετε κρατήσετε τα κρεμασταράκια τους και εφαρμόστε τα σε άλλα αντικείμενα που μπορούν βοηθήσουν στη διακόσμηση του δέντρου σας! Όπως για παράδειγμα, σε αστερίες, βουτηγμένους στο χρώμα που σας αρέσει! 
2. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα κοχύλια που βρίσκουμε πολλές φορές στη παραλία. Χρησιμοποιείστε κορδελίτσες λευκές και χρυσό κορδόνι και θα έχετε το τέλειο στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο! 


3. Αγοράστε λευκό πηλό, φτιάξτε μικρές μπαλίτσες και κολλήστε πάνω κοχυλάκια και μικρά πλαστικά μαργαριταράκια. Πριν σκληρύνει ο πηλός, κάντε μια τρύπα με ένα χοντρό καρφάκι, για να μπορέσετε στη συνέχεια να περάσετε το κορδόνι. 
4. Για το τέλος σας κρατήσαμε το αγαπημένο μας! Μικρά ρεσώ από κοχύλια. Κερί χύμα θα βρείτε σε πολλά μαγαζιά με χάντρες ή είδη χειροτεχνίας. Αγοράστε μια μικρή ποσότητα, γεμίστε τα κοχυλάκια σας και απλώστε τα ρεσώ στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Δεν είναι φοβερή ιδέα;Για περισσότερες ιδέες διακόσμησης ακολουθήστε τη σελίδα της Εpiplonet στο Facebook!

Aπό το E-shop επίπλου και διακόσμησης Epiplonet

Ετικέτες , , , , ,