Οι βιτρίνες σαλονιού είναι από τα προιόντα που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στο e-shop www.epiplonet.com, κάτι που μας κάνει να καταλάβουμε ότι τις αγαπάτε πολύ. Παρόλο που οι μοντέρνοι διακοσμητές τις σνομπάρουν, το έπιπλο αυτό δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Μπορεί να θεωρείται συντηρητική επιλογή όπως ο μπουφές στο σαλόνι, η αλήθεια είναι όμως ότι μπορεί να αποτελέσει την πιο εντυπωσιακή έπιπλο για το σαλόνι σας. Φτάνει να το τοποθετήσετε στη σωστή θέση και να το γεμίσετε με αντικείμενα που..αξίζει να φανούν σε μια βιτρίνα!
Μια κάθετη βιτρίνα μπορεί να λειτουργήσει πολύ ωραία ως διαχωριστικό χώρου. Και θα χωρίζει νοητά ένα ενιαίο δωμάτιο και δεν θα κλείνει τον χώρο, γιατί το φως θα διαπερνά τα ραφάκια της.Ραφιέρα-βιτρίνα από την Epiplonet
Ραφιέρα-βιτρίνα από την Epiplonet
Γυάλινη βιτρίνα για το χωλΔυο γυάλινες βιτρίνες αριστερά και δεξιά του καναπέ μπορούν να αποτελέσουν μια τέλεια σύνθεση σαλονιού. Τοποθετήστε μέσα μεγάλα διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα και οι "παλιομοδίτικες" βιτρίνες θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Γυάλινη βιτρίνα για το σαλόνι

Δίφυλλη βιτρίνα με ιδιαίτερο σκάλισμα 
 

Επίσης, μια βιτρίνα που λειτουργεί ως ραφιέρα είναι το κατάλληλο έπιπλο όταν το σπίτι σας, είναι αν είναι διαμορφωμένο σε ρομαντικό/country style.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε στη κουζίνα και να την γεμίσετε με πολύχρωμα πιάτα ή ένα κατάλευκο σερβίτσιο. Μπορείτε να την τοποθετήσετε στο μπάνιο σας. Ειδικά αν είναι διακοσμημένο με πέτρα, μια ξύλινη βιτρίνα ταιριάζει άψογα. Μπορείτε ακόμα και να την τοποθετήσετε στο χωλ, στην είσοδο της πόρτας και να την χρησιμοποιήσετε όπως μια βιβλιοθήκη.Την διπλανή βιτρίνα για παράδειγμα, οι περισσότεροι πελάτες μας την αγοράζουν για το χωλ:

Γυάλινη βιτρίνα για το σαλόνι

Ο λόγος που τα μοντέρνα σπίτια έχουν απορίψει τις βιτρίνες δεν είναι τόσο για το ίδιο το έπιπλο. Ακόμα και η πιο κλασσική βιτρίνα μπορεί να δώσει χαρακτήρα και άποψη σε ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό σπίτι, όταν τοποθετηθεί στο σωστό σημείο. Όμως η βιτρίνα έχει συνδυαστεί με τα σπίτια της μαμάς και της γιαγιάς μας, που στολίζανε τα ραφάκια με σεμεδάκια και τοποθετούσαν πάνω κάθε λογιών αγαλματάκια, ποτηράκια, κεράκια κ.ο.κ. Γι΄αυτό προσέξτε με τι θα "δείχνει" η βιτρίνα σας. Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο.

Δίφυλλη βιτρίνα τύπου Louis Kenz 


Μπορείτε να βρείτε κι άλλα σχέδια για βιτρίνες εδώ.


Από το μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμησης www.epiplonet.com

Ετικέτες , , , , , ,