Οι χειροποίητες κατασκευές γεμίζουν με θετική ενέργεια ένα σπίτι, γιατί είναι φτιαγμένες με μεράκι και αγάπη. Όταν μάλιστα απεικονίζουν αγαπημένες στιγμές, έχουν ανεκτίμητη αξία. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε τα πιο εντυπωσιακά χειροποίητα κηροπήγια που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Μπορούν να διακοσμήσουν άψογα ακόμα και τραπέζια γάμου και γίνονται με 4 απλά βήματα Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να διακοσμήσουν τα κηροπήγια σας. Πηγαίντε στο τυπογραφείο της γειτονιάς σας και ζητήστε από τον φωτογράφο να σας τις τυπώσει σε λεπτό χαρτί ή περγαμηνή.
Χειροποίητα κηροπήγια με φωτογραφίες
 Στη συνέχεια επιλέξτε μικρά βαζάκια που δεν χρειάζεστε και ντύστε τα με διάφανη κολλητική ταινία διπλής όψεως.Χειροποίητα κηροπήγια με φωτογραφίεςΚόψτε τις φωτογραφίες στο ύψος του σκέους που θα χρησιμοποιήσετε και κολλήστε το προσεκτικά πάνω στο βαζάκι. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σελοτέιπ με σχέδια για να καλύψετε τις άκρες της φωτογραφίας. 


Βάλτε μέσα στο βαζάκι ρεσώ. Χρειάζεται να είναι χαμηλή η φλόγα για να φωτίσει, όταν ανάψει, όλο το εσωτερικό από το βαζάκι. 

Χειροποίητα κηροπήγια με φωτογραφίες
Ανάψτε το κεράκι και απολαύστε το δημιούργημα σας. Αφήστε τους άλλους να αναρωτιούνται πως το φτιάξατε ;)
Χειροποίητα κηροπήγια με φωτογραφίες


 Για περισσότερες συμβουλές διακόσμησης και DIY ακολουθήστε μας εδώ:

H Epiplonet στο Facebook

Ετικέτες ,