Είστε από αυτούς που τους αρέσουν οι πρωτότυπες βιβλιοθήκες; Για να διαβάζετε αυτό το post, μάλλον ναι! Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί μερικές ιδέες!  Στρογγυλή βιβλιοθήκη
Η στρογγυλή βιβλιοθήκη είναι ένα έπιπλο που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις, σε όποιο δωμάτιο και αν την τοποθετήσουμε. Φτάνει να έχετε αποφασίσει ότι την επιλέγετε περισσότερο για την εμφάνιση παρά για την πρακτικότητά της. Αν έχετε πολλά βιβλία, αυτή η βιβλιοθήκη θα σας δυσκολέψει.

Στρογγυλή βιβλιοθήκη


Στρογγυλή βιβλιοθήκη
Στρογγυλή βιβλιοθήκη


Στρογγυλή βιβλιοθήκη
Μπορείτε ακόμα και να κάνετε παραγγελία στον επιπλοποιό σας μια στρογγυλή βιβλιοθήκη στα μέτρα σας. Για παράδειγμα στη διπλανή φωτογραφία η βιβλιοθήκη τυλίγεται γύρω από το παράθυρο! 

Και αν σας άρεσαν οι στρογγυλές βιβλιοθήκες, ρίξτε μια ματιά και σε άλλες πρωτότυπες λύσεις για ραφιέρες. 

 Πρωτότυπη βιβλιοθήκη ραφιέρα

Καρφώστε τα ράφια σας λίιιγο διαγώνια. Αυτό είναι εύκολο! Το πρόβλημα που πρέπει να λύσετε είναι πως δεν θα γλιστρήσουν!
Πρωτότυπη βιβλιοθήκη ραφιέρα
Τα καλά βιβλία χωράνε παντού. Για παράδειγμα σε μια γωνία, με σωλήνες σε ζιγκ ζάγκ. Πόσο εφευρετικό μπορεί να είναι; 

Πρωτότυπη βιβλιοθήκη ραφιέρα

Πρωτότυπη βιβλιοθήκη ραφιέραΑν σας αρέσει να παίζετε με τη διακόσμηση, κάντε το εξής: Χρησιμοποιήστε τα ίδια τα βιβλία για ράφια. Είναι απλό και μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας όπως βλέπετε στη φωτογραφία!Αφού εξαντλήσαμε όλα τα σχήματα κρατήσαμε δυο για το τέλος! Μια κυλινδρική βιβλιοθήκη και μια πολυγωνική!Πρωτότυπη βιβλιοθήκη ραφιέρα
Η πολυγωνική βιβλιοθήκη μπορεί να χρησιμοποιήθει ως έπιπλο εισόδου, στο σαλόνι, στο διάδρομο ή ακόμα και στη τουαλέτα, ως ραφιέρα για τις πετσέτες σας. Όπου κι αν την βάλετε είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Φροντίστε μόνο να γεμίσετε τις κυψέλες της, για να φαίνεται πιο εντυπωσιακή. 

Στρογγυλή βιβλιοθήκηΗ κυλινδρική βιβλιοθήκη γεμίζει έξυπνα γωνίες, στις οποίες δεν ξέρετε τι να βάλετε, για παράδειγμα το κενό χώρο δίπλα από τις μπαλκονόπορτες.


Δείτε εδώ:

Δεκάδες σχέδια για οικονομικές βιβλιοθήκες από την Epiplonet
Ετικέτες , , , , , , ,