Στη παγωμένη χερσόνησο της Σκανδιναβίας, έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης, που είναι αρκετά χαρακτηριστικό και έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο λόγω των μεγάλων πολυεθνικών με φτηνά έπιπλα, τύπου ΙΚΕΑ. Θέλετε να σας δείξουμε το εσωτερικό από ένα αυθεντικό κλασσικό διαμέρισμα στη Σκανδιναβία;


Ιδέες για σκανδιναβική διακόσμηση


Η σκανδιναβική διακόσμηση είναι συγκεκριμένη σχολή διακόσμησης, που ξεκίνησε την δεκαετία του '50 με κύριο στόχο να δημιουργήσει όμορφα, καλόγουστα έπιπλα, προσιτά σε όλους, ακόμα και στους φτωχούς. 

Το χολ εισόδου Ιδέες για σκανδιναβική διακόσμηση


Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης
To χολ εισόδου 
Αποκτήστε τώρα τη καρέκλα της φωτογραφίας! 

Τα κύρια χαρακτηριστικά του σκανδιναβικού στυλ διακόσμησης είναι η απλότητα και η καθαρότητα. Το λευκό είναι το κυρίαρχο χρώμα. Τα έπιπλα είναι απλά και λειτουργικά, χωρίς στυλιστικές υπερβολές η διακόσμηση λιτή και τα χρώματα γήινα.

Η κουζίνα 

Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης

Αποκτήστε τώρα την καρέκλα κουζίνας της φωτογραφίας!
Και σε κόκκινο!


Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης


Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης
Οι Σκανδιναβοί αγαπούν τα έπιπλα από λευκή πατίνα, τα vintage κομμάτια και τα ρομαντικά φωτιστικά. Ακόμα, όπως θα παρατηρήσετε σε κάθε σπίτι υπάρχουν φρέσκα λουλούδια. Οι ντόπιοι συνηθίζουν να αγοράζουν κάθε 15 μέρες από το ανθοπωλείο της γειτονιάς τους πολύχρωμα μπουκέτα. 
Ιδέες για σκανδιναβική διακόσμηση


Ρουστίκ ψάθινη καρέκλα από την Epiplonet

Το σαλόνι 

 Ένα σπίτι με σκανδιναβική διακόσμηση έχει συνήθως  ουδέτερους τοίχους και ξύλινα πατώματα. Το λευκό κυριαρχεί παντού, δινοντας αίσθηση καθαρότητας και σπάει με ζωντανές χρωματιστές πινελιές. 


Ιδέες για σκανδιναβική διακόσμησηΣκανδιναβικό στυλ διακόσμησηςΤο υπνοδωμάτιο


Ιδέες για σκανδιναβική διακόσμηση


Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησηςΕτικέτες , ,