Στη στήλη Αληθινά Σπίτια σας παρουσιάζουμε σπίτια από όλο τον κόσμο, που κατοικούνται από ανθρώπους με μεράκι για την διακόσμηση. Το παρακάτω σπίτι βρίσκεται στο Long Island και είναι μια πολυτελής βίλα με θέμα τον αέρα και το νερό.Στη συγκεκριμένη περίπτωση το μεράκι δεν το είχε φυσικά ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης αλλά η εταιρία Steven Harris Architects που ανέλαβε την διακόσμηση. Το πιο εντυπωσιακό είναι η διαρύθμιση των δωματίων, η μοντέρνα αρχιτεκτονική του κτιρίου και το γεωμετρικό design. Βγάλτε χαρτί και μολύβι και ετοιμαστείτε να πάρουμε ιδέες!

Στο εξωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν οι καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά σχέδια. Το σπίτι απλώνεται σε 462 τετραγωνικά, έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, πολλά μπάνια και ένα μεγάλο χορταστικό χώρο στο ισόγειο που λειτουργεί ως σαλοκουζίνα-τραπεζαρία. 

Σαλόνι

Μια εντυπωσιακή σκάλα κυριαρχεί στη μέση του μεγάλου ενιαίου χώρου στο ισόγειο. Ενώνει τους δύο ορόφους αλλά παράλληλα λειτουργεί και ως διαχωριστικό ανάμεσα στην τραπεζαρία και το σαλόνι. Η τραπεζαρία είναι στρογγυλή με μοντέρνες καρέκλες όπως οι παρακάτω, ενώ ο λευκός γωνιακός καναπές στέκεται μπροστά από ένα μεγάλο τζάκι σε γήινα χρώματα.


Λευκό σαλόνι γωνία από την Epiplonet
Αποκτήστε τον τώρα από την Εpiplonet!


Καρέκλα μοντέρνα από την Epiplonet
Αποκτήστε την τώρα από την Epiplonet!

Λευκό σαλόνι γωνία από την Epiplonet
Αποκτήστε τον τώρα από την Εpiplonet!

Οι τοίχοι είναι γυμνοί και αυτό ξεκουράζει το μάτι και κάνει το χώρο μεγαλύτερο. Άλλωστε οι τεράστιες τζαμαρίες αφήνουν το χώρο να "ρουφάει" τον ήλιο και δίνουν θέα στη πισίνα. Στο πίσω μέρος του σπιτιού, μια μικρή σκαλίτσα οδηγεί κατευθείαν σε μια μικρή ιδιωτική παραλία. Αυτό θα πει πολυτέλεια! 


Εξωτερική πισίνα


Πίσω αυλή


Στο πρώτο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια.Στο μπάνιο κυριαρχεί το γυαλί και οι καθαρές γραμμές. 
Το κάθε δωμάτιο είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ρουφάει τον αέρα και τον ήλιο. Τα έπιπλα είναι λίγα και καλά. Το μινιμαλιστικό στυλ επιβάλλει λιτή διακόσμηση με επιλεγμένα κομμάτια. Μια πολυθρόνα για παράδειγμα δίπλα στη τζαμαρία και ένα κομψό τραπεζάκι είναι αρκετά για το κεντρικό υπνοδωμάτιο που έχει μια υπέροχη θέα στη θάλλασα. 

Κρεβατοκάμαρα

Moντέρνα πολυθρόνα σε προσφορά 
Αναπαυτική πολυθρόνα κύβος σε προσφορά Πηγή: http://www.stylisheve.com

Ετικέτες ,