Στη στήλη "Αληθινά Σπίτια" έχουμε καθιερώσει να σας παρουσιάζουμε ιδέες διακόσμησης από πραγματικά σπίτια, που δεν είναι στημένα αποκλειστικά για τις σελίδες των περιοδικών αλλά κατοικούνται κανονικά από τους ιδιοκτήτες τους. Σήμερα, η Epiplonet θα σας ξεναγήσει στο εσωτερικό ενός φανταστικού σπιτιού που βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος και συγκεκριμένα στο νησί των Παξών.


Ιδέες διακόσμησης-σπίτι στο Ιόνιο ΠέλαγοςTo σπίτι είναι κτισμένο σε λόφο και έχει μια εξαιρετική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Μια από τις πεζούλες που κατεβαίνουν σταδιακά μέχρι την παραλία, έχει μετατραπεί σε βεράντα, στην οποία δεσπόζει η πισίνα. Οι υπόλοιπες είναι καλυμμένες από ελιές, όπως ταιριάζει στη χλωρίδα των Παξών.Ιδέες διακόσμησης από την Epiplonet

Το σαλόνι είναι ενιαίο με την κουζίνα, ο χώρος ενώνεται σχηματίζοντας ένα Π. Και η κουζίνα και το σαλόνι λούζονται στο φως καθώς με μεγάλες μπαλκονόπορτες συνδέονται και οι δυο με το μπαλκόνι. Εκεί ένα μεγάλο, vintage τραπέζι με λευκή πατίνα πλαισιώνεται από καρέκλες σκηνοθέτη. Τα φουσκωτά, αναπαυτικά μαξιλάρια προσθέτουν χρωματιστές νότες στο λευκό σετ.


Ιδέες διακόσμησης-σπίτι στο Ιόνιο Πέλαγος

Tραπέζι από μαόνι σε λευκή πατίνα, σε προσφορά!


Aποκτήστε την σε προσφορά από την Epiplonet


Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με τεχνητή πέτρα σε απαλό γήινο χρώμα, ενώ το ταβάνι διακοσμούν λευκά δοκάρια που ταιριάζουν άψογα με τα λευκά, vintage έπιπλα του σπιτιού. Στη κουζίνα το vintage στυλ συμπληρώνουν ράφακια εποχής, σε απαλό φυστικί χρώμα. 


Ιδέες διακόσμησης-σπίτι στο Ιόνιο Πέλαγος
Ιδέες διακόσμησης-σπίτι στο Ιόνιο Πέλαγος
Κονσόλα λευκή vintage 


Aποκτήστε την τώρα σε προσφορά από την Epiplonet! 
Κονσόλα λευκή vintage
Η εσωτερική σκάλα, με λευκή κουπαστή συνδέει το ισόγειο με τον επάνω όροφο, όπου βρίσκονται τα υπνοδωμάτια. Στο πρώτο υπνοδωμάτιο ξεχωρίζει το καπιτονέ σκαμπό, που δίνει αρχοντιά και στυλ στο χώρο. 

Iδέες διακόσμησης-σπίτι στο Ιόνιο Πέλαγος

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο ακολουθεί το ίδιο στυλ με το πρώτο, μόνο που ο διακοσμητής έχει επιλέξει μια λευκή δερμάτινη κρεβατοκάμαρα.

Iδέες διακόσμησης-σπίτι στο Ιόνιο ΠέλαγοςΚρεβατοκάμαρα σε λευκό χρώμα με ανθεκτικό τεχνόδερμα 
Περισσότερα ρουστίκ έπιπλα με λευκή πατίνα σε προσφορά θα βρείτε εδώ:

Έπιπλα από μαόνι σε λευκή πατίνα
Φωτογραφίες: I.D.E.A. blog αρχιτεκτονικής

Ετικέτες , , ,