Στα μοντέρνα σπίτια, όπου η κουζίνα είναι ενιαία με το σαλόνι, οι καρέκλες που θα βάλετε στη τραπεζαρία σας αποτελούν διακοσμητικό statement! Στη κουζίνα η οικογένεια περνάει πολλές ώρες της ημέρας. Γιατί λοιπόν να είναι ένας απλός χώρος φαγητού και να μην τον μετατρέψετε σε ένα κομψό και λειτουργικό σημείο; Μιας που μπαίνει η Άνοιξη, το e-shop της Epiplonet δίνει σε προσφορά τις καρέκλες κουζίνας, για να ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά τον χώρο σας!


Kαρέκλες κουζίνας σε προσφορά από την Epiplonet 


 Kαρέκλες κουζίνας σε έντονα χρώματα

Συνήθως οι νοικοκυρές επιλέγουν καρέκλες κουζίνας που να ταιριάζουν με το χρώμα των ντουλαπιών ή του τραπεζιού. Λάθος! Οι ίδιες χρωματικές αποχρώσεις σε όλο το δωμάτιο δημιουργούν μουντάδα και μονοτονία. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι τα έπιπλα να έχουν ίδιο στυλ, όχι ίδιο χρώμα. Ο χώρος ζωντανεύει με τα χρώματα, γι΄αυτό δώστε του τη δική σας πινελιά! 


Καρέκλα κουζίνας από πολυκαρμπονικό υλικό


Καρέκλες κουζίνας mix and match

Ένα σετ με 6 καρέκλες μπορεί να αποτελείται από καρέκλες διαφορετικού σχεδίου ή διαφορετικού χρώματος. Το στυλ mix and match είναι η τελευταία λέξη της μόδας. 

Kαρέκλες κουζίνας σε προσφορά από την EpiplonetKαρέκλες κουζίνας σε προσφορά από την Epiplonet

Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε να αγοράσετε μαύρες καρέκλες, δοκιμάστε να παίξετε με τα χρώματα. Δυο από τις 6 μπορεί να είναι κόκκινες! Δείτε διάφορα σχέδια για καρέκλες μονόχρωμες εδώ


Καρέκλες κουζίνας "καλές"


Συνήθως στα μικρά διαμερίσματα, δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε καθημερινό τραπέζι φαγητού και ακόμα μια καλή τραπεζαρία. Όταν λοιπόν το τραπέζι μας είναι 2 σε 1, οι καρέκλες που θα επιλέξουμε πρέπει να είναι λίγο παραπάνω προσεγμένες. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι εκτός από κομψές να είναι και άνετες, αφού εκεί θα καθόμαστε καθημερινά για το φαγητό μας. Επίσης, πρέπει να μην λερώνουν εύκολα, για ευνόητους λόγους.


Καρέκλα τραπεζαρίας από οξιά

Νεοκλασσική καρέκλα από δερματίνη 

 


Οι παραπάνω καρέκλες είναι κομψές και ταυτόχρονα πρακτικές. Δείτε κι άλλες εδώ!Kαρέκλες κουζίνας μοντέρνες

Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές βγάζουν καρέκλες κουζίνας σε διάφορα σχέδια, αφήνοντας την φαντασία τους να οργιάσει.  Επειδή όμως οι τιμές, όπως μπορείτε να φανταστείτε, "οργιάζουν" κι αυτές, αναζητήστε παρόμοια κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά. Να, μερικά από αυτά! 
Kαρέκλες κουζίνας σε προσφορά από την Epiplonet
Καρέκλα τύπου EamesΑποκτήστε τις τώρα από την Epiplonet!
Αποκτήστε τις τώρα από την Epiplonet


Kαρέκλες κουζίνας οικονομικέςAν είστε κλασσικοί τύποι ή το βαλάντιο σας δεν αντέχει μεγάλα έξοδα κάντε το εξής κόλπο: Αγοράστε κλασσικές καρέκλες κουζίνας και ντύστε τις με  ύφασμα επίπλωσης της αρεσκείας σας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα μια καρέκλα καφενείου μπορεί να μεταμορφωθεί σε καρέκλα νεουορκέζικου λοφτ ;)

http://www.epiplonet.com/karekles-kouzinas/karekles-kouzinas-xilines/06-00.html

http://www.epiplonet.com/karekles-kouzinas/karekles-kouzinas-xilines/kouts-69.html

Ετικέτες , , , , ,