Στο e-shop της Epiplonet οι δερμάτινες κρεβατοκάμαρες αποτελούν κλασσική αξία. Όσοι πελάτες μας θέλουν να δώσουν μια πινελιά πολυτέλειας στον πιο προσωπικό τους χώρο και μας ζητούν ένα κλασσικό έπιπλο που καθαρίζεται εύκολα και έχει διάρκεια στο χρόνο, μια είναι η λύση που τους προτείνουμε: Κρεβατοκάμαρα ντυμένη με δέρμα! Δείτε παρακάτω σε ποιες αποχρώσεις μπορείτε να βρείτε τις δερμάτινες κρεβατοκαμάρες που έχουμε σε προσφορά.


Δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε προσφοράΔερμάτινη κρεβατοκάμαρα ντυμένη στα λευκά

Αν αγαπάτε το λευκό στο υπνοδωμάτιο αλλά φοβάστε ότι θα λερώνεται εύκολα ή ότι θα κιτρινίσει με τα χρόνια, η δερμάτινη κρεβατοκάμαρα είναι η ιδανική επιλογή. Ακόμα, η λευκή δερμάτινη κρεβατοκάμαρα ταιριάζει με όλα τα στυλ διακόσμησης, γι΄αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα ουδέτερο φόντο για το χώρο μας. Μπορούμε, για παράδειγμα, να ανακαινίζουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τη κρεβατοκάμαρά μας,βάφοντας τους τοίχους με διαφορετικό χρώμα,  χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε πολλά έξοδα. 


Kρεβάτι δερμάτινο καπιτονέ Ιοκάστη


Κρεβατι από τεχνόδερμα σε λευκό και μόκα για ένα μοντέρνο σπίτι 

Λευκό κρεβάτι από τεχνόδερμα με μαξιλάρια στο κεφαλάρι 


Δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε μαύρο 


Η δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε μαύρο χρώμα είναι επίσης μια πολύ εύκολη επιλογή. Ό,τι χρώμα σεντόνια κι αν βάλετε ταιριάζουν! Ό,τι χρώμα κι αν βάψετε τους τοίχους δεν θα έχετε πρόβλημα! Το μαύρο λειτουργεί ως ένας ουδέτερος καμβάς. Αν προσθέσετε λευκό θα έχετε μια διακριτική, κλασσική αντίθεση. Αν προσθέσετε κόκκινες ή μπλε πινελιές θα έχετε ένα πιο φωτεινό και πιο extreme διακοσμητικό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορεί η μαύρη δερμάτινη κρεβατοκάμαρα να λερώνεται εύκολα ( ακόμα και το παραμικρό ίχνος σκόνης δεν μπορεί να κρυφτεί) αλλά με ένα υγρό πανάκι καθαρίζεται εξίσου εύκολα!Κρεβατοκάμαρα σε μαύρη δερματίνη 


Δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε καφέ-χρυσό ή ανθρακί 

Αν αγαπάτε το ροζ, το χρυσό, το πορτοκαλί ή το μπλε χρώμα, τότε μια δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε καφέ αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή για το υπνοδωμάτιό σας. Ακόμα, μια δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε γκρι-ανθρακί αποχρώσεις είναι μια πολύ πρωτότυπη επιλογή, για μοντέρνα υπνοδωμάτια που ξεχωρίζουν. 


Κρεβατοκάμαρα από δερματίνη σε εντυπωσιακή καφέ απόχρωση Δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε προσφορά
Δερμάτινη κρεβατοκάμαρα με ιδιαίτερο κεφαλάρι και δυο κομοδίνα σε καφέ αποχρώσειςΔερμάτινη κρεβατοκάμαρα + καπιτονέ= L.F.E.

Το καπιτονέ σχέδιο ταιριάζει άψογα σε μια κρεβατοκάμαρα δερμάτινη. H αιτία είναι ότι έχει ταυτιστεί με τα πολυτελή έπιπλα, που προσδίδουν βασιλική γοητεία στο χώρο.  Εμείς αγαπάμε το καπιτονέ σχέδιο γιατί είναι απλό, διακριτικό και προσδίδει μια διακριτική γοητεία χωρίς πολλές υπερβολές. Συνηθίζεται στο κεφαλάρι του κρεβατιού αλλά δεν είναι υπερβολικό ακόμα και σε ολόκληρο το σετ της κρεβατοκάμαρας, όπως θα δείτε παρακάτω: 


Δερμάτινη κρεβατοκάμαρα σε προσφορά
Δερμάτινη καπιτονέ κρεβατοκάμαρα σε προσφορά
Κρεβάτι καπιτονέ σε κρεμ δερματίνη 
Όλες τις προσφορές της Epiplonet για κομψές κρεβατοκάμαρες με δερματίνη θα τις βρείτε εδώ!


Ετικέτες , , ,