Το έπιπλο τηλεόρασης έχει φύγει από τη μόδα; Ρίξτε μια ματιά στα κομψά έπιπλα τηλεόρασης, αντικέ και μπουφέδες που μόλις βγάλαμε σε προσφορά και θα αλλάξετε αμέσως γνώμη. Tip: αν μένετε σε Αττική, Ηπειρωτική Ελλάδα ή Κρήτη οι παραγγελίες έρχονται σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικά
Παραδοσιακό έπιπλο τηλεόρασης 


Το να παρακολουθούμε τηλεόραση στον ελεύθερο χρόνο μας είναι καλώς ή κακώς τρόπος ζωής για πολλούς από εμάς, κυρίως για όσους έχουν οικογένεια και είναι αναγκασμένοι να περνάνε πολλές ώρες στο σπίτι. Γι΄αυτό λοιπόν πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο έπιπλο τηλεόρασης γιατί, ας το παραδεχτούμε! Είναι ένα έπιπλο που θα το έχουμε πολλές ώρες απέναντί μας! 

Μπορεί τα μοντέρνα έπιπλο τηλεόρασης να είναι πρωτότυπα και εντυπωσιακά, όμως σε λίγες περιπτώσεις ταιριάζουν με το στυλ των επίπλων που έχουμε επιλέξει για το σαλόνι μας. Σε κάθε σπίτι υπάρχει έπιπλο τηλεόρασης αν και πολλοί επιλέγουν εναλλακτικές επιλογές, όπως να κρεμάσουν τη συσκευή στο τοίχο ή να την τοποθετήσουν στο ράφι μιας βιβλιοθήκης. Κάθε επιλογή όμως πρέπει να συμβαδίζει με το ύφος του σπιτιού. 

Ιταλικό έπιπλο τηλεόρασης
Όταν οι πελάτες της Epiplonet προβληματίζονται για το ποιο έπιπλο τηλεόρασης να διαλέξουν, η συμβουλή που τους δίνουμε είναι μια: Αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο με το ύφος του δωματίου στο οποίο θα το τοποθετήσουν.  Το να είναι πρακτικό και λειτουργικό δεν έχει τόση σημασία για το συγκεκριμένο έπιπλο. Άλλωστε ποτέ δεν χρησιμοποιούμε για κάτι σοβαρό τα ραφάκια που έχουν τα έπιπλα τηλεόρασης. Συνήθως τα γεμίζουμε με διάφορα μικρά διακοσμητικά, που σκονίζονται κιόλας εύκολα! Γι΄ αυτό ο πιο σημαντικός παράγοντας για να επιλέξουμε έπιπλο τηλεόρασης είναι το στυλ του. 
Αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν επιλέξει το κλασσικό (και πάντα διαχρονικό) στυλ για το σπίτι τους, τότε μια κομψή και στυλάτη επιλογή θα ήταν να τοποθετήσετε την τηλεόραση σας πάνω σε ένα μπουφέ, μια κλασσική ραφιέρα ακόμα και ένα κλασσικό τραπεζάκι-μπαράκι ποτών. 


Έπιπλο τηλεόρασης από μασίφ φουρνιστό μαόνι
Μικρό πομπέ με σκάλισμα 

Όμως, ακόμα και αν τα έπιπλα σας δεν είναι κλασσικά μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα ένα κλασσικό έπιπλο με το μοντέρνο καθιστικό. Αυτό το στυλ διακόσμησης λέγεται mix and match και με λίγη προσοχή δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα, όπως το παρακάτω: 

Έπιπλο τηλεόρασης αντικέ σε τιμή έκπληξη
Έπιπλο τηλεόρασης αντικέ σε τιμή έκπληξη


Βonus tip: Σωστή τοποθέτηση τηλεόρασης! 

Μπορεί το σχήμα της τηλεόρασης να άλλαξε αλλά η θέση της στο σαλόνι παραμένει ίδια. Συνήθως την τοποθετούμε μπροστά από τον καναπέ ή μπροστά απο το κρεβάτι δίνοντας της κεντρικό ρόλο σε κάθε δωμάτιο. Ποια είναι όμως η σωστή απόσταση που πρέπει να έχει από τα μάτια μας και ποιο το σωστό ύψος που πρέπει να την τοποθετούμε; Αυτή είναι μια ερώτηση που μας κάνουν συχνά όσοι αγοράζουν έπιπλο τηλεόρασης από την Epiplonet και σας την απαντάμε με το παρακάτω άρθρο: 

Έπιπλο τηλεόρασης: Ποιά είναι η σωστή θέση στο σαλόνι μας;


                                                   
Έπιπλο τηλεόρασης αντικέ σε τιμή έκπληξη
 

Για να δείτε περισσότερα παραδοσιακά έπιπλα τηλεόρασης σε τιμές προσφοράς επισκεφτείτε το e-shop της Epiplonet στη παρακάτω διεύθυνση: 


 Παραδοσιακά έπιπλα τηλεόρασης 

Ετικέτες , , ,