Εμείς στην Epiplonet είμαστε φαν των μεγάλων τραπεζιών και των πολυάριθμων συγκεντρώσεων με συγγενείς και φίλους. Γι΄αυτό πιστεύουμε ότι ένα καλό τραπέζι φαγητού είναι επένδυση για κάθε σπίτι. Αν είστε και σεις σαν και μας και αναζητάτε μια τραπεζαρία που να ταιριάζει άψογα όχι μόνο στη κουζίνα αλλά και στο σαλόνι ή ακόμα και στον κήπο σας έχουμε πρόταση: Μοναστηριακό τραπέζι! 


Μοναστηριακό τραπέζι-αναζητήστε τις προσφορές της Epiplonet


Μοναστηριακό τραπέζι-αναζητήστε τις προσφορές της EpiplonetΓια τους Έλληνες, το τραπέζι φαγητού είναι ένα πολυχρηστικό έπιπλο το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της οικογένειας τις περισσότερες ώρες της μέρας. Εκεί τρώμε, διαβάζουμε τα παιδιά, δουλεύουμε στον υπολογιστή, πίνουμε καφέ με τις φίλες μας κ.α.  Η επιλογή της σωστής τραπεζαρίας λοιπόν πρέπει να γίνει μετά από έρευνα αγοράς και σκέψη. Ταιριάζει το τραπέζι με το διακοσμητικό ύφος που θέλουμε να έχει το σπίτι μας; Και ακόμα, είναι value for money, δηλαδή αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με την ποιότητά του; 

Μοναστηριακό τραπέζι-αναζητήστε τις προσφορές της Epiplonet


Το μοναστηριακό τραπέζι είναι μια ασφαλής επιλογή για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Είναι συνήθως  στιβαρό, βαρύ ξύλο -άρα είναι ανθεκτικό στη χρήση και το σχέδιό του είναι ένα απλό παραλληλόγραμμο. Έχει δηλαδή ένα ουδέτερο, απλό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης. Μπορεί οι σύγχρονοι διακοσμητές να έχουν συνδυάσει το μοναστηριακό τραπέζι με το έθνικ στυλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζει πολύ καλά και σε ένα μοντέρνο ή κλασσικό σπίτι, όπως βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες. 
                  
                 


Μοναστηριακό τραπέζι-αναζητήστε τις προσφορές της Epiplonet
Τι είναι όμως το στυλ διακόσμησης "ethnic-eclectic" με το οποίο έχει συνδεθεί το μοναστηριακό τραπέζι; Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον mix and match στυλ, όπου περισσότερα από ένα στυλ διακόσμησης συνδυάζονται στο ίδιο δωμάτιο. Δεν χρειάζεται λοιπόν να περιορίζεται τις επιθυμίες σας αν θέλετε να συνδυάσετε στον ίδιο τραπέζι την μοντέρνα καρέκλα Eames και ένα στιβαρό παραδοσιακό τραπέζι. Με λίγη προσοχή, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως γοητευτικό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το σπίτι μας δεν πρέπει να είναι αποστειρωμένο αλλά πρέπει να αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής μας.Διαβάστε ακόμα: 

Καρέκλα Eames: Μια διάσημη καρέκλα με ένα κλικ στο σπίτι σου
Σας αρέσει το μοναστηριακό τραπέζι αλλά πιστεύετε ότι είναι δύσκολο να το τοποθετήσετε στα σύγχρονα διαμερίσματα λόγω έλλειψης χώρου; Ξανασκεφτείτε το! Μπορεί να είναι ογκώδες σε μέγεθος αλλά είναι ένα τραπέζι πασπαρτού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τραπεζαρία αλλά και ως τραπέζι κουζίνας.

Kαρέκλα σε στυλ Eames από πλέξιγκλας
Μοναστηριακό τραπέζι-αναζητήστε τις προσφορές της Epiplonet


Αντί λοιπόν να έχετε, όπως είναι συνηθισμένο, δυο τραπέζια στη σαλοκουζίνα σας (ένα καλό και ένα καθημερινό), επενδύστε τα ίδια χρήματα και αγοράστε ένα τραπέζι και καλό! Το μοναστηριακό τραπέζι είναι ανθεκτικό στη χρήση, δεν χαλάει εύκολα και είναι κομψό και πρακτικό ταυτόχρονα! 

Μοναστηριακό τραπέζι-αναζητήστε τις προσφορές της Epiplonet
Διαβάστε ακόμα: 

Πως να διακοσμήσω οικονομικά την τραπεζαρία του σαλονιού;Στο e-shop της Epiplonet μπορείτε να παραγγείλετε μοναστηριακό τραπέζι με ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ σε Αττική, Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη.Δείτε τις προσφορές μας εδώ:

Moναστηριακά τραπέζια σε προσφορά 

Μοναστηριακό τραπέζι από κέδρο-σετ τριών τεμαχίων 


Μοναστηριακο τραπέζι εισαγωγής από την Ιταλία 

Ετικέτες , , , , ,