Τα Χριστούγεννα είναι εποχή για φίλους, δώρα, μαζώξεις στο σπίτι, φαγητό και ποτό! Πριν κάνετε όμως οτιδήποτε άλλο, αυτή τη φορά βάλτε προτεραιότητα να κάνετε ένα δώρο στο σπίτι σας! 


Εμείς φέτος, το αποφασίσαμε! Πριν ξοδέψουμε όλες τις οικονομίες μας σε δώρα φίλων, θα αγοράσουμε πρώτα εκείνη τη πολυθρόνα που γλυκοκοιτάμε εδώ και χρόνια ή (επιτέλους) θα αντικαστήσουμε αυτό το ξεθωριασμένο τραπεζάκι σαλονιού, με τις λευκές στάμπες από ποτήρια. Θα κάνουμε ένα δώρο στο σπίτι μας αλλά και σε όλη τη οικογένεια!

Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε πολλά χρήματα για να ανανεώσουμε το χώρο μας, ούτε για να τον στολίσουμε χριστουγεννιάτικα! Αν μας αρέσει το λιτό, μοντέρνο στυλ, 2-3 γιορτινά μαξιλάρια, ένα ριχτάρι και ένα μικρό έλατο σε γλάστρα είναι ό,τι πρέπει για να στολίσουμε το σαλόνι μας. Στο διαμέρισμα της  φωτογραφίας, οι ιδιοκτήτες πρόσθεσαν και μια γιρλάντα jingle bells και αυτό ήταν!Το σπίτι ντύθηκα χριστουγεννιάτικα!

Kαναπές-γωνία σε προσφορά από την Epiplonet

Γκρι καναπές σε προσφορά από την Epiplonet


Συνήθως, όταν θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας επιλέγουμε να αντικαταστήσουμε τα μικροέπιπλα και συγκεκριμένα αυτά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και φθείρονται πιο εύκολα! Η καρέκλα και η πολυθρόνα, για παράδειγμα... Μια αναπαυτική πολυθρόνα είναι το ιδανικό δώρο για τον εαυτό μας ενώ ένα σετ από μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας θα κάνει την κουζίνα σας να φαίνεται σαν καινούργια!


Η πιο trendy καρέκλα του 2014 


Aναπαυτική μοντέρνα πολυθρόνα Gaber
Μοντέρνα πολυθρόνα σε προσφοράΤα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας! Οπότε, αν έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με το στυλ του σπιτιού σας δοκιμάστε μια πιο funky διακόσμηση παίζοντας με χρώματα που δεν είναι κλασσικά χριστουγεννιάτικα. Αφήστε το κόκκινο και το λευκό και δοκιμάστε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με φούξια, λαχανί και γαλάζιο! Με υφάσματα επίπλωσης μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας γιορτινά ριχτάρια και μαξιλάρια που θα ανανεώσουν αμέσως το σαλόνι σας.


                                        Και για το τέλος αφήσαμε ιδέες για κλασσική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αγγλικού στυλ. Ένα κλασσικό δέντρο γεμάτο μπάλες και μια αναπαυτική πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι είναι το ιδανικό σκηνικό των εορτών! Το μόνο που μένει είναι ο Άγιος Βασίλης που θα βγει από το τζάκι!

Kαρό πολυθρόνα από μασίφ ξύλο


  

Πολυθρόνα εποχής Λουδοβίκου
Κλασσική πολυθρόνα Εpiplonet
Γαλλική πολυθρόνα μασίφ

 
Kουνιστή πολυθρόνα τύπου Βιέννης


                                


Καλές γιορτές σε όλους από το μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμηση!

www.epiplonet.com Ετικέτες ,