Τα συμβατικά τετράγωνα τραπέζια για το σαλόνι και την τραπεζαρία τα βλέπουμε σε κάθε σπίτι... Έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε την διαφορά; Ένα πρωτότυπο έπιπλο είναι επένδυση και βάζει την σφραγίδα του στη διακόσμηση ενός σπιτιού χωρίς άλλα περιττά έξοδα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα έξι από τα πιο πρωτότυπα τραπέζια που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και σας τα παρουσιάζουμε!

Tραπέζι σαλονιού από κλαδιά δέντρου 1. Γυάλινο τραπέζι σαλονιού με γυαλί και πόδια από κλαδιά δέντρου 

Tραπέζι σαλονιού από κλαδιά δέντρου 
Ένα πολυ ιδιαίτερο τραπεζάκι για το σαλόνι, με διαστάσεις 70Χ70. Μπορεί να αποτελέσει διακοσμητική πρόταση είτε για το σαλόνι του σπιτιού μας ή για το γραφείο μας!Είναι καλλυμένο με ανθεκτικό γυαλί και συνδυάζεται με μίνιμαλ ή μοντέρνο στυλ διακόσμησης. Μπορεί να έχει πολύ πρωτότυπο σχέδιο το συγκεκριμένο τραπεζάκι σαλονιού αλλά το χρώμα του είναι ουδέτερο και γι΄αυτό δεν θα δυσκολευτείται να το προσθέσετε ακόμα και σε κλασσικά σετ επίπλων. 


2. Τραπεζαρία σαλονιού με μεταλλικά πόδια-δίχτυ

Τραπεζαρία μασίφ με μεταλλικά διχτυωτά πόδια
Το συγκεκριμένο τραπέζι είναι μοντέρνο και μίνιμαλ και ταιριάζει σε κάθε σύγχρονο στυλ διακόσμησης, χωρίς να είναι μια υπερβολική πρόταση. Έχει πόδια με μεταλλικό πλέγμα και διαστάσεις 220X100 εκατοστά. Είναι ιδανική τραπεζαρία για σαλόνι αλλά και για μια μοντέρνα κουζίνα.

3. Τραπεζάκι σαλονιού σουαρ  

Τραπέζι σαλονιού με ακανόνιστο κορμό δέντρου και τρεις μπάλες-πόδια
Τα έπιπλα σουαρ είναι μια ειδική κατηγορία από έπιπλα μασιφ ξύλου που φτιάχνονται από ακατέργαστο κορμό δέντρου. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στο χρόνο και έχουν το χρώμα του ξύλου. Το συγκεκριμένο τραπεζάκι είναι πολύ εντυπωσιακό και έχει ένα μοναδικό σχέδιο, τόσο μοναδικό όσο και ο κορμός από τον οποίο είναι φτιαγμένος. Μια φέτα από ακατέργαστο κορμό τροπικού δέντρου στηρίζεται σε τρεις σταθερές μπάλες και δημιουργεί ένα πρωτότυπο τραπεζάκι σαλονιού που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση! 

4. Στρογγυλό τραπεζάκι σαλονιού από ρίζα τροπικού δέντρου 

Στρογγυλό τραπέζι σαλονιού από ρίζα τροπικού δέντρου 

Το συγκεκριμένο τραπεζάκι σαλονιού είναι και αυτό σουάρ, όπως το παραπάνω, μόνο που αυτό σκεπάζεται με ανθεκτική γυάλινη επιφάνεια. Το ξύλο είναι μασίφ και προέρχεται από τη ρίζα ενός τροπικού μεγάλου δέντρου. Έχει διάμετρο 140X47 και ταιριάζει σε country στυλ διακόσμησης. Βέβαια, είναι πολύ καλή ιδέα να το χρησιμοποιήσετε και ως έπιπλο εξοχής!

5. Τραπέζι σαλονιού από ακατέργαστο κορμό δέντρου 
Κατά τη γνώμη μας, είναι το πιο πρωτότυπο από όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα! Είναι μοναδικό στο είδος του, αφού η ρίζα από το τεράστιο δέντρο από το οποίο κατασκευάστηκε δεν βγαίνει σε αντίγραφα! Επίσης είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως coffee table ή και ως μικρό τραπεζάκι που θα τοποθετήσετε δίπλα στο καναπέ ή την πολυθρόνα σας. 


Δείτε κι άλλα περίεργα έπιπλα στο μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμησης

www.epiplonet.com 


Έρχονται γρήγορα στη πόρτα σας, με δωρεάν μεταφορικα! 

Ετικέτες , , ,