Ο καλόγερος ρούχων είναι το πιο χρήσιμο έπιπλο που μπορεί να έχει κανείς στην είσοδο του σπιτιού ή στη κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να μην πιάνει πολύ χώρο αλλά πιστέψτε μας, η έλλειψη του γίνεται αισθητή από κάθε σπίτι! Τώρα που η μόδα του vintage επέστρεψε, οι κλασσικοί ξύλινοι καλόγεροι έγιναν must και στην Epiplonet δεν προλαβαίνουμε τη ζήτηση! Γι΄αυτό εμπλουτίσαμε τη συλλογή μας με δέκα νέα κομμάτια, με αντικέ αλλά και μοντέρνο στυλ...

Ξύλινος καλόγερος: Πρέπει να ψάχνουμε μόνο τις προσφορές; 

Κλασσικός καλόγερος με μαρμάρινη βάση 
 
Ξύλινος καλόγερος με μαρμάρινη βάση 


Ενα απο τα πιο συχνά λάθη όταν αγοράζουμε καλόγερο ρούχων  είναι ότι επιλέγουμε με βάση τη τιμή και δεν μας ενδιαφέρει η ποιότητα. Ένας καλόγερος όμως που δεν έχει κορμό από βαρύ ξύλο και μια στέρεα βάση είναι σχεδόν...άχρηστος. Αν προσπαθήσουμε να κρεμάσουμε κάτι βαρύ χάνει την ισορροπία του και πέφτει... Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου πρακτικό να μαζεύουμε συνεχώς τα παλτά μας από το πάτωμα!


Γι΄αυτό καλό είναι όταν αγοράζετε ξύλινο καλόγερο να προσέχουμε δυο πράγματα: τον κορμό και τη βάση. Ο κορμός πρέπει να είναι από μασίφ ξύλο, βαρύ και στέρεο και η βάση να είναι μεγάλη και καλοφτιαγμένη. Οι κλασσικοί καλόγεροι ρούχων που επέστρεψαν στη μόδα είχαν βαριά μαρμάρινη βάση και γι΄αυτό και μεις προσθέσαμε τέσσερα τέτοια σχέδια στη συλλογή της Epiplonet

Όσο πιο πολλά γαντζάκια, τόσο καλύτερα! 

Όσο πιο πολλά γαντζάκια έχει ο καλόγερος, τόσο πιο βολικός είναι. Αν μάλιστα τα γαντζάκια είναι μεγάλα, όπως αυτά στις παραπάνω φωτογραφίες, τότε μπορείτε να κρεμάσετε πολλά παλτά και ρούχα ταυτόχρονα. 

Ξύλινος τορναριστός καλόγερος
 με μαρμάρινη ή ξύλινη βάση 

Κλασσικός ξύλινος καλόγερος 
με στρογγυλή βάση 

Βαρύς ξύλινος καλόγερος με μαρμάρινη βάση Ιδέες διακόσμησης για ξύλινο καλόγερο 

  
Ένα τέτοιο ιδιαίτερο έπιπλο, όπως ο ξύλινος καλόγερος χρησιμοποιείται πολύ από τους διακοσμητές για να γεμίσει κάποιες άδειες γωνιές των δωματίων. Με ένα καπέλο και μια ομπρέλα για παράδειγμα, έχουμε ένα πολύ κομψό διακοσμητικό στοιχείο. Οι μοντέρνοι καλόγεροι ρούχων είναι τόσο όμορφοι που σχεδόν λυπάσαι να τους καλύψεις με ρούχα! 
Μοντέρνος καλόγερος ρούχων από μασίφ κορμό δέντρου


Όπως για παράδειγμα, ο μοντέρνος ξύλινος καλόγερος ρούχων που έχουμε στη συλλογή της Epiplonet. Eίναι σε σχήμα δέντρου, με πολλά γαντζάκια σε όλο το μήκος του και είναι φτιαγμένος από μασίφ σταθερό κορμό δέντρου τροπικής ξυλείας... Περιηγηθείτε ξεκούραστα online όλα τα σχέδιά μας και επιλέξτε τον ξύλινο καλόγερο που σας αρέσει, για να έρθει σπίτι σας με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ! 
www.epiplonet.com 

Kλασσικός καλόγερος από ξύλο και μπρούτζο
Κλασσικός ξύλινος καλόγερος με πολλά γαντζάκια

Ετικέτες ,