Όσο φτιάχνει ο καιρός, τόσο φτιάχνει και η διάθεσή μας! Ήρθε αυτή η περίοδος του χρόνου που ανανεώνουμε το σπίτι και τη διακόσμηση του. Ας ξεκινήσουμε από τη κουζίνα...

Ανοιξιάτικη κουζίνα σε κίτρινο 

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ στην εποχή. Επιλέξτε έπιπλα σε κίτρινο χρώμα ή διαλέξτε υφάσματα επίπλωσης για μαξιλάρια και τραπεζομάντηλα. Η ταπετσαρία είναι επίσης μια απο τις πιο ωραίες ιδέες για να ανανεώσουμε γρήγορα το σπίτι μας. Δείτε πως μπορείτε να τοποθετήσετε μόνοι σας εύκολα μια ταπετσαρία. 
Τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου: Κάντο μόνος σου!

Το έπιπλο που κλέβει την παράσταση σε αυτή την κουζίνα δεν είναι το μοναστηριακό τραπέζι αλλά η αντικέ βιτρίνα, η οποία δίνει ένα κομψό και ρομαντικό ύφος στο χώρο! Δείτε στη διπλανή φωτογραφία, πως δένει όμορφα και σε μια άλλη κουζίνα σε γκρι αποχρώσεις....
Βιτρίνα λευκή αντικέ

Μοναστηριακό τραπέζι σε προσφορά
Ανοιξιάτικη κουζίνα σε κόκκινο 

Αν σας αρέσουν οι κόκκινες αποχρώσεις, θα λατρέψετε τη κουζίνα της διπλανής φωτογραφίας. Οι ιδιοκτήτες έδωσαν ένα country ύφος στο χώρο, αλλάζοντας το πλακάκι πάνω από το πάγκο της κουζίνας με λευκό τουβλάκι. Επίσης, ανανέωσαν την τραπεζαρία με καινούργιες καρέκλες κουζίνας σε διάφορα χρώματα που ζωντάνεψαν και φώτισαν τη κουζίνα! 


Το mix and match style στις καρέκλες της τραπεζαρίας είναι πολύ στη μόδα. Ακόμα και μια καρέκλα διαφορετικού χρώματος κάνει τη διαφορά σε όλο το σύνολο! 
Ανοιξιάτικη κουζίνα σε πράσινο  Πολλές φορές για να ανανεώσουμε μια κουζίνα δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από ένα καλό...βάψιμο! Το πράσινο έχει ευεργετικές ιδιότητες και είναι ένα από τα πιο κατάλληλα χρώματα για μια κουζίνα. Δείτε εδώ γιατί! 

Ποιό είναι το κατάλληλο χρώμα για το κάθε δωμάτιο του σπιτιού;
Τραπέζι κουζίνας στρογγυλό λευκό για κάθε στυλ σπιτιού
Όταν διακοσμούμε το σπίτι μας με παστέλ χρώματα επιλέγουμε έπιπλα που έχουν ουδέτερο ύφος, για να δέσουν αρμονικά. Το λευκό τραπέζι αυτής της κουζίνας είναι ότι χρειάζεται ένα σπίτι σαν το εξοχικό μας. 
 Ανοιξιάτικη κουζίνα σε λευκό


Τα αντικέ έπιπλα  με λευκή πατίνα είναι ότι πιο ανοιξιάτικο μπορείτε να βάλετε στη κουζίνα σας. Το στυλ αυτό συνηθίζεται στη γαλλική και αγγλική εξοχή και ονομάζεται αλλιώς και coastal living. Eίναι ιδανικό γιατί τα έπιπλα είναι μεν καινούργια αλλά έχουν μια συγκεκριμένη πατίνα που τα κάνει να φαίνονται παλιά και δίνει άποψη και στυλ σε οποιοδήποτε χώρο. Επίσης, χρησιμοποιείται πολύ στα εξοχικά γιατί τα λευκά έπιπλα φωτίζουν ακόμα και τους πιο μικρούς χώρους και δεν σκονίζονται εύκολα. Κάποιοι έχουν τις ενστάνσεις τους θεωρώντας ότι το απόλυτο λευκό κάνει ψυχρό το σπίτι. Για δείτε όμως τι ωραία που φαίνεται αν στο λευκό φόντο προσθέσουμε πολύχρωμες πινελιές! 


Καρέκλα παραδοσιακή με ψάθα
Καρέλα με παραδοσιακό σχέδια
Καρέκλα με λευκή πατίνα

 Για περισσότερα έπιπλα σε προσφορά επιλέξτε οnline ανάμεσα στα 4.000 προιόντα μας!

www.epiplonet.com