Ένα από τα πράγματα που μπορεί να κερδίσει αμέσως τα βλέματα στο παιδικό δωμάτιο, είναι το παιδικό φωτιστικό! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα πολλά σχέδια και χρώματα υπάρχουν! Όταν παραγγέλνουμε φωτιστικά για το παιδικό δωμάτιο, ώστε να εμπλουτίσουμε τη συλλογή  της Epiplonet δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε! Σε αυτό το ποστ, θα σας παρουσιάσουμε όλες τις προσφορές της Epiplonet, μαζί με κατάλληλες συμβουλές. Τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε φωτιστικό για το παιδί μας; Λευκό ή κίτρινο φως για το παιδικό φωτιστικό

Παιδική απλίκα για τον τοίχο κίτρινο πουλάκι
Ο σωστός φωτισμός είναι σημαντικός σε κάθε χώρο του σπιτιού, γιατί ξεκουράζει τα μάτια και έχει άμεση σχέση με τη διάθεσή μας. Όταν επιλέγουμε φωτιστικό οροφής ή απλίκες, για το παιδικό δωμάτιο, καλό είναι το φως να είναι κίτρινο, γιατί δημιουργεί ζεστό κλίμα στο χώρο. Όταν όμως επιλέγουμε επιτραπέζιο παιδικο φωτιστικό είναι απαραίτητο να έχει λευκή λάμπα φθορίου. Το λευκό φως είναι ψυχρό μεν αλλά είναι το καταλληλότερο για 
διάβασμα δε. Φυσικά, το ιδανικότερο φως για να διαβάζει ένα παιδί, είναι το φως της ημέρας. 

Τι προδιαγραφές πρέπει να έχει το παιδικό φωτιστικό; 

Ένα λάθος που κάνουν συχνά οι γονείς είναι ότι χρησιμοποιούν πορτατίφ για φωτιστικά γραφείου. Τα παιδικά φωτιστικά γραφείου πρέπει να έχουν ευέλικτο μπράτσο, έτσι ώστε να μπορούν να στρέφονται όπου χρειάζεται και να μην ρίχνουν σκιά στην επιφάνεια εργασίας. 

Επιτραπέζια παιδική λάμπα πεταλουδίτσα

Παιδικό πορτατίφ σε ροζ απόχρωση
Εκτός από το χρώμα της λάμπας, πρέπει να φροντίσετε το φωτιστικό να έχει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις ασφαλείας που ορίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης. 

Πρωτότυπα παιδικά φωτιστικά 

Κρεμαστό φωτιστικό κίτρινο φεγγάρι 
Επιτραπέζια παιδική λάμπα τσουλήθρα 
Επιλέγοντας πρωτότυπα σχέδια για παιδικά φωτιστικά, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστικό διακοσμητικό στυλ στο δωμάτιο του παιδιού.

Είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια, οι διακοσμητές να επιλέγουν ένα συγκεκριμένο θέμα, με βάση το οποίο διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο. Δείτε για παράδειγμα το παιδικό δωμάτιο με θέμα το τσίρκο που  παρήγγειλε μια διάσημη μαμά-μοντέλο από το Next Top Model της Αμερικής. Με τα φωτιστικά που θα δείτε παρακάτω, μπορούμε να φτιάξουμε διάφορα θεματικά δωμάτια, με θέμα πασχαλίτσα και άλλα. Για να γίνει αυτό, εκτός από το πρωτότυπο παιδικό φωτιστικό χρειαζόμαστε επίσης υφάσματα για κουρτίνες και μαξιλάρια σε αντίστοιχα χρώματα. Μια ακόμα ιδέα για να δημιουργήσουμε παιδικό δωμάτιο με συγκεκριμένο θέμα διακόσμησης είναι να φροντίσουμε να πάρουμε πίνακες ζωγραφικής με το αντίστοιχο μοτίβο. Συνδυάζοντας πίνακες, φωτιστικά και υφάσματα επίπλωσης από την συλλογή της Epiplonet μπορούμε να κάνουμε παιδικά θεματικά δωμάτια με θέμα τη ζούγκλα, το χορό, τα μέσα μεταφοράς κ.ο.κ. 

Διαβάστε ακόμα: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το παιδικό γραφείο                            


Προσφορές για παιδικά φωτιστικά 

Η τιμή του φωτιστικού δεν πρέπει να σας προβληματίζει τόσο, όσο η ποιότητα. Τα φτηνά φωτιστικά βραχυκυκλώνουν πολύ εύκολα και οι λάμπες τους καίγονται σε τριπλάσιο χρόνο απο τον κανονικό. Ένα παιδικό φωτιστικό που είναι value for money θα το έχετε πολλά χρόνια και δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος, όσο το πρόσωπο του παιδιού είναι σκυμμένο δίπλα του, διαβάζοντας.  Γι' αυτό, στην συλλογή με φωτιστικά της Epiplonet, έχουμε φροντίσει να επιλέξουμε αυτά που έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και να σας τα προσφέρουμε στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Διαβάστε ακόμα: 3 ιδέες που δεν είχατε σκεφτεί για
                                             διακόσμηση αγορίστικου δωματίου 


                                                                                                                                                       
Λάμπα παιδική πουλάκι σε κίτρινο χρώμα

Παιδικό πορτατίφ σκυλάκι

Πουλάκι στη κούνια

Λάμπα πουλάκι σε κίτρινο χρώμα

Παιδικό φωτιστικό οροφής κούνια

Τρίφωτο φωτιστικό οροφής με κόκκινες πασχαλίτσες Παιδική απλίκα πασχαλίτσα

Φωτιστικό οροφής για το παιδικό δωμάτιο
Πολύχρωμος προβολέας για παιδικό δωμάτιο 


Παιδικό φωτιστικό κρεμαστό 
Χρωματιστός παιδικός προβολέας


Ετικέτες , , ,