Οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας καμάρωναν πάντα για αυτό το έπιπλο... Ήταν ένα από τα πιο επιβλητικά στολίδια του σαλονιού... Ο μπουφές, περι ου ο λόγος, έφυγε από τη μόδα τα τελευταία χρόνια λόγω του μοντέρνου τρόπου ζωής και της έλλειψης χώρου. Όσο τα διαμερίσματα γίνονταν μικρότερα και τα σαλόνια μετατρέπονταν σε σαλοκουζίνες, ο μπουφές εξαφανίζοταν από το προσκήνιο και την θέση του έπαιρνε η λεπτότερη ραφιέρα. Φέτος όμως, λόγω της vintage τάσης στη διακόσμηση κάνει ένα δυναμικό come back! Η Epiplonet φρόντισε να προσθέσει στη συλλογή της Κλασσικά Έπιπλα τους πιο κομψούς και οικονομικούς μπουφέδες σαλονιού που κυκλοφορούν στην αγορά και σας τους παρουσιάζει! 
Mπουφέδες σαλονιού σε τιμή-έκπληξη!ΜΠΟΥΦΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ: ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μπουφές λευκός αντικέ


Αν θέλετε το σαλόνι σας να φαίνεται πιο πλούσιο και αρχοντικό, δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλη την επίπλωση. Υπάρχει μια πολύ πιο οικονομική λύση: να πετάξετε την ραφιέρα και να βάλετε στη θέση της έναν ρομαντικό μπουφέ σαλονιού. Το συγκεκριμένο έπιπλο εκτός από όμορφο είναι και πρακτικό. Τα διάφορα συρταράκια που έχει και τα μεγάλα ντουλάπια είναι ιδανικές κρυψώνες, για να τακτοποιήσουμε εκεί μέσα ότι δεν μπορούμε να στολίσουμε στο σαλόνι. Απο το καλό σερβίτσιο και τις μεγάλες γυάλινες πιατέλες, μέχρι τραπεζομάντηλα και άλλα πιατικά.  
Μεγάλος Ιταλικός μπουφές με διακριτικό σκάλισμα.Διαθέτει έξι μικρά συρτάρια και δύο μεγάλα ντουλάπια με μεταλλικά πομολάκια και ειναι απο ξύλο οξιάς.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ; Όχι μόνο στο σαλόνι! Ο μπουφές είναι ουσιαστικά μια κομψή συρταριέρα. Μπορεί να συνηθίζεται να τοποθετείται συνήθως στο σαλόνι αλλά μια εναλλακτική ιδέα θα ήταν να τον τοποθετήσετε στο χολ εισόδου. Στους μεγάλους χώρους, ο μπουφές γεμίζει το χώρο, είναι πρακτικός και εντυπωσιάζει από τη πρωτη ματιά! 
Ιταλικός μπουφές με 7 συρτάρια


O μπουφές μπορεί επίσης να τοποθετηθεί ως εναλλακτική συρταριέρα στη κρεβατοκάμαρα. Με τα συρταράκια και τα ντουλάπια που έχει λειτουργεί άψογα και ως μπουντουάρ. ΜΠΟΥΦΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ VINTAGE STYLE  Κομότα από ξύλο σισάμ
Οι μπουφέδες σαλονιού είναι γοητευτικοί, επειδή είναι παλιομοδίτικοι...
Ιταλικός μπουφές με μαρκετέρι και σκάλισμα

Πολλοί είναι φτιαγμένοι με τεχνοτροπία ντεκαπέ, που κάνει το καινούργιο έπιπλο να φαίνεται παλιό. Άλλοι είναι διακοσμημένοι με περίτεχνα σκαλίσματα... 
Άλλοι είναι σχεδιασμένοι σε στυλ Λουδοβίκου, με γοητευτικές καμπύλες και μικρά κομψά ποδαράκια. Όπως και να είναι σχεδιασμένοι, το σίγουρο είναι ότι αποτελούν όμορφα έπιπλα, παλαιάς κοπής, που κλέβουν την παράσταση, σε όποιο χώρο κι αν τοποθετηθούν. Συνήθως συνδυάζονται με έναν μεγάλο καθρέφτη, αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα πιο μοντέρνο σύνολο προτιμήστε να διακοσμήσετε τον μπουφέ σας με πίνακες ή άλλα μικροαντικείμενα. 

Μπουφές με κάβα κρασιών

Μοντέρνος μπουφές με 4 συρτάρια-4 ντουλάπια

ΜΠΟΥΦΕΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ: ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΙΠΛΑ; 

Ένα προβλήμα που πιθανόν να συναντήσετε είναι ο συνδυασμός του μπουφέ με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου. Το στυλ mix and match είναι πολύ διαδεδομένο και οι διακοσμητές στη παγκόσμια αγορά έχουν κάνει τάση την ανάμειξη διαφόρων στυλ, πχ μοντέρνου και vintage. Αν όμως δεν είστε από τους τολμηρούς, επιλέξτε πιο ασφαλή μονοπάτια. Στα μοντέρνα, μίνιμαλ σαλόνια ταιριάζουν άψογα, μπουφέδες σε μοντέρνο σχέδιο, όπως οι παρακάτω: 


Μεγάλος μπουφές 180 εκατοστών σε βέγγε χρώμα με 2 πόρτες και 4 συρτάρια Δείτε κι άλλα σχέδια για έπιπλο μπουφέ σαλονιού 
στο μεγαλύτερο e-shop επίπλου και διακόσμησης
www.epiplonet.comΕτικέτες , , , ,