1. Προτιμήστε λευκά ή κρεμ έπιπλα 

Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό Kαλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό
Τα μικροέπιπλα που φθείρονται συχνά και εύκολα είναι η πιο οικονομική επιλογή για την καλοκαιρινή ανανέωση. Αν μπορείτε να διαθέσετε 100-200 ευρώ για το σπίτι σας, είναι καλή ιδέα να ανανεώσετε  το σαλόνι σας αλλάζοντας ένα μικροέπιπλο, για παράδειγμα το τραπεζάκι του σαλονιού ή ένα σεκρετέρ. Τα κρεμ ή λευκά έπιπλα είναι η ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Το χρώμα τους όχι μόνο είναι καλοκαιρινό αλλά είναι και ουδέτερο, γι' αυτό ταιριάζει η υπόλοιπη επίπλωση. 
                  

                                                 
                     
2. Προσθέστε μπλε διακοσμητικές πινελιές


Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά! Αν θέλετε το σπίτι σας να έχει νησιώτικο στυλ επιλέξτε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού. Από τα μαξιλάρια και τις κουρτίνες μέχρι το τραπεζομάντηλο και τις πετσέτες, όλα είναι χρηστικά αντικείμενα που μπορείτε να τα αλλάξετε εύκολα. Για παράδειγμα στην αγορά κυκλοφορούν οικονομικά υφάσματα επίπλωσης  σε διάφορες αποχρώσεις και μοτίβα, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. 3. Μην ξεχνάτε τα διακοσμητικά αντικείμενα! 


Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό Εκτός από τα υφάσματα επίπλωσης και τα διακοσμητικά αντικείμενα μπορούν να δώσουν νησιώτικο ύφος στο σπίτι σας. Ένα νησιώτικο καράβι για παράδειγμα στη διπλανή φωτογραφία, μαζί με ένα μπλε μαξιλάρι προσέξτε πόσο καλοκαιρινό κάνουν το συγκεκριμένο σαλόνι.
Σεκρετέρ με τρια συρταράκια από την Epiplonet 


4. Δώστε νέα πνοή στα έπιπλα της γιαγιάς
Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό έπιπλα με λευκή πατίνα και ντεκαπέ τεχνοτροπία είναι πολύ διάσημα για καλοκαιρινή διακόσμηση στο εξωτερικό. Σχεδόν σε όλα τα εξοχικά της Ευρώπης, αυτά τα λευκά έπιπλα είναι σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού! Η πατίνα είναι μια τεχνοτροπία σύμφωνα με την οποία τα καινούργια έπιπλα ξύνονται και βάφονται με συγκεκριμένη τεχνική έτσι ώστε να φαίνονται για παλιά. Είναι οικονομικά και γι΄αυτό προτιμούνται για καλοκαιρινές ανακαινίσεις. Αν έχετε όμως όρεξη και μεράκι, μπορείτε να αναπαλαιώσετε μόνοι σας τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς και να μην αγοράσετε καινούργια. Άλλωστε, όλοι έχουμε εξοπλισμένα τα εξοχικά μας με έπιπλα που μας έχουν περισσέψει από το παλιό μας σπίτι ή μας τα έχουν χαρίσει. Γιατί να μην αφιερώσουμε λίγο χρόνο να τα κάνουμε σαν καινούργια;  


Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό      


Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό         

Τραπεζαρία αντικέ country style

5. Φέρτε το καλοκαίρι προσθέτoντας χρώμα! 

Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό
Καλοκαιρινό χρώμα δεν είναι μόνο το μπλε! Δείτε στη διπλανή φωτογραφία πόσο καλοκαιρινό είναι αυτό το σαλόνι σε αποχρώσεις του πορτοκαλί! Τολμήστε να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας προσθέτοντας χρώμα στο σαλόνι σας. Ακόμα και ένα τοίχο να βάψετε με το χρώμα της αρεσκείας σας, το σαλόνι θα ανανεωθεί αμέσως!

Καλοκαιρινή διακόσμηση σε σπίτι και εξοχικό
Yφάσματα επίπλωσης σε προσφορά από την EpiplonetΕτικέτες , , , ,