ομπρέλα για τον ήλιο και ξαπλώστρα θαλάσσης σε προσφορά
Μπορεί να μας έχουν πιάσει ήδη οι ζέστες, όμως ο καιρός για να πάρουμε άδεια αργεί πολύ ακόμη! Τι θα κάνουμε λοιπόν για να φέρουμε λίγο πιο γρήγορα το καλοκαίρι; Σας έχουμε οικονομικές προτάσεις για ομπρέλες μπαλκονιού και ξαπλώστρες θαλάσσης! Τολμήστε το...! 

ομπρέλα για τον ήλιο και ξαπλώστρα θαλάσσης σε προσφορά

ομπρέλα για τον ήλιο και ξαπλώστρα θαλάσσης σε προσφορά

Oμπρέλα για το μπαλκόνι 


Η ομπρέλα για το μπαλκόνι συνηθίζεται ως έξυπνη λύση όταν δεν υπάρχει τέντα. Οι ομπρέλες που τοποθετούνται στο μπαλκόνι είναι συνήθως μικρές σε επιφάνεια και οικονομικές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πριν τις επιλέξετε είναι η βάση τους. Χωρίς μια σταθερή βάση, κατά προτίμηση γεμισμένη με τσιμέντο, η ομπρέλα θα σας δυσκολέψει τη ζωή αντί να σας ξεκουράσει! Πολλοί αγοράζουν τραπέζι κήπου με τρύπα στη μέση, για να τοποθετείται ομπρέλα. Αν όμως έχετε ήδη έπιπλα κήπου και δεν θέλετε να τα αντικαταστήσετε, προτιμήσετε μια καλή ομπρέλα με σταθερή βάση και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να την τοποθετήσετε δίπλα στο τραπέζι, όπως βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία ή ακόμα και να την δέσετε στα κάγκελα, για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Διαβάστε ακόμα: 
Κούνια κήπου-βεράντας! Αγαπημένο ρετρό! 


Λευκή ομπρέλα τηλεσκοπική 

Ομπρέλα θαλάσσης σε προσφορά
Οικονομική ομπρέλα από την Epiplonet 

====================================================================

Ξαπλώστρα παραλίας στο μπαλκόνι! 


Αν θέλετε ακόμα περισσότερη αίσθηση καλοκαιριού, εκτός απο την ομπρέλα τοποθετήστε στο μπαλκόνι σας ένα σετ από ξαπλώστρες!! Αν δεν χωράνε δυο, ακόμα και μια θα κάνει τη διαφορά!  Η αίσθηση που έχουμε όταν ξαπλώνουμε στη ξαπλώστρα θαλάσσης είναι μοναδική, γιατί είναι ένα έπιπλο απόλυτα συνυφασμένο με καλοκαιρι και θάλασσα! 


Ξύλινη ξαπλώστρα queen 
Ξαπλώστρα πολυτελής από φυσικό μπαμπού
==================================================================

Και για το τέλος κρατήσαμε την κλασσική καρέκλα παραλίας σε δυο εκδοχές! Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, χαλαρώστε στο μπαλκόνι σας και απολαύστε τον καφέ σας κάτω από τον ίσκιο της ομπρέλας. Τι κι αν η παραλία αργεί ακόμα; Για όλα υπάρχει λύση ;)

ξαπλώστρα θαλάσσης σε προσφορά
Ξαπλώστρα για την παραλία η τον κήπο σας από την Γαλλική εταιρεία Grosfillex ,γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προιόντων της.Σε πράσινο και λευκό χρώμα

Οικονομική ξαπλώστρα σε τιμή-έκπληξη
Διαβάστε ακόμα: 
Έπιπλα κήπου σε προσφορά! Μάθετε πως να επιλέξετε το πιο ανθεκτικό υλικό...Ετικέτες , ,