Η διακόσμηση σπιτιού σε λευκό είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους να βάλουμε το καλοκαιράκι στο σαλόνι μας! Η διακόσμηση σε λευκά χρώματα δίνει κλασάτο και κομψό ύφος σε κάθε χώρο και επίσης το λευκό χρώμα είναι πασπαρτού και μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδος διακόσμησης. Η ομάδα της Epiplonet συγκέντρωσε για σας τα πιο όμορφα λευκά σαλόνια και λευκές τραπεζαρίες, μαζί με προτάσεις για να τα αποκτήσετε! 


Διακόσμηση σε λευκό (total white)
Vintage λευκό τραπεζάκι σαλονιού
Διακόσμηση σε λευκό (total white)Διακόσμηση σε λευκό (total white)
Το τραπεζάκι του σαλονιού επειδή χρησιμοποιείται πολύ από όλα τα μέλη της οικογένειας είναι το πρώτο που φθείρεται και γεμίζει λευκές στάμπες και γρατζουνιές. Σε προηγούμενο ποστ σας είχαμε δείξει πως να αφαιρέσετε τις λευκές στάμπες απο το ξύλο. Αν θέλετε όμως πιο πλήρη ανανεωση τότε καλύτερα είναι να επενδύσετε ένα μικρό ποσό σε ένα καινούργιο λευκό τραπεζάκι σαλονιού. Προτιμήστε το λευκό γιατί δεν φαίνεται εύκολα η σκόνη, δεν γεμίζει στάμπες από τα ποτήρια και επίσης φωτίζει το σαλόνι αμέσως! Επίσης, ένας τρόπος για να ανανεώσετε την κουζίνα σας είναι να αλλάξετε τα σκαμπό και να αντικαταστήσετε τα φθαρμένα, κλασσικά κομμάτια με άλλα πιο μοντέρνα σκαμπό. 

Διακόσμηση σε λευκό (total white)
Μοντέρνο σκαμπο σε προσφορά 
Διακόσμηση σε λευκό (total white)
Μοντέρνο σκαμπό από την Epiplonet 

   
================================================

Διακόσμηση σε λευκό (total white)
Αν το τραπέζι στη κουζίνα σας είναι μικρό, τολμήστε να βάλετε καρέκλες κουζίνας με περίεργο σχέδιο ή ακόμα και ένα σετ από μοντέρνες πολυθρόνες.  Προτιμήστε λευκές καρέκλες από υλικό που καθαρίζεται εύκολα, έτσι ώστε να αποφύγετε το κιτρίνισμα από την πολυκαιρία. 

Διακόσμηση σε λευκό (total white)                                                     Διακόσμηση σε λευκό (total white)

============================================================
Διακόσμηση σε λευκό (total white)    Διακόσμηση σε λευκό (total white)

Διακόσμηση σε λευκό (total white)


Ο λευκός καναπές είναι η τελευταία τάση της μόδας, ειδικά για τα σπίτια με σκανδιναβικό στυλ. Με τι μπορεί να συνδυαστεί; Μια λύση είναι οι πολυθρόνες σε παστέλ χρώμα. Μια άλλη λύση και πολύ αγαπημένη είναι το total white. Σε ένα τέτοιο λουκ αναδεικνύονται τα σχήματα των επίπλων και τα ιδιαίτερα σχέδια, γι΄αυτό προτιμήστε να συνδυάσετε τον καναπέ με μια μοντέρνα πολυθρόνα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διακόσμηση σε λευκό (total white)
Καρέκλα οικονομική απομίμηση Eames 
Διακόσμηση σε λευκό (total white)    
Στο γραφείο ή στο μπουντουάρ σας, όπου μπαίνει μια και μοναδική καρέκλα αγοράστε κάτι που να κάνει εντύπωση, έστω κι αν είναι μοναδικό κομμάτι. Μια  διάσημη καρέκλα Eames είναι ωραία ιδέα για...μοναχικές εμφανίσεις! 

Διαβάστε ακόμα: 
Έπιπλα design classics: Φόρος τιμής στους Eames 


                        ----------------------------------------------------------------------------------------------


Τα σπίτια με κλασσικό λουκ και vintage αισθητική θα ταίριαζε άψογα ένα σετ τραπεζαρίας σαλονιού με λευκές πολυθρόνες όπως στη φωτογραφία. Μην σας φαίνεται πανάκριβο...Εμείς σας έχουμε την εναλλακτική και πιο οικονομική εκδοχή τους!     


                           
Σετ vintage τραπεζαρίας με 4 κλασσικές πολυθρόνες από την Epiplonet

     

Διαβάστε ακόμα: 
Φανταστικό λευκο σπίτι με σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης!

Ετικέτες , ,