1. Έχεις συνηθίσει να σε παρακολουθεί κοινό κάθε φορά που πας στο μπάνιο. 
10+5 πράγματα που θα καταλάβεις  μόνο αν έχεις παιδιά στο σπίτι!

2. Έχεις ορκιστεί ότι όταν ανακαλυφθεί η μηχανή του χρόνου, θα πας πίσω και θα εμποδίσεις αυτόν τον ευφάνταστο εφευρέτη που ανακάλυψε το γκλίτερ!

3. Αφού πάτησες σε μυτερά παιχνίδια κάμποσες φορές, δεν περπατάς ποτέ στο σπίτι χωρίς παντόφλες.

4. Έχεις μάθει ότι αν έχεις δυο μικρά σκυλάκια είναι πολύ πιο "αποδοτικό" από το να έχεις μια και μόνο ηλεκτρική σκούπα.
10+5 πράγματα που θα καταλάβεις  μόνο αν έχεις παιδιά στο σπίτι!


5.  Το να ακούς τον σύζυγο σου να σου λέει "Αυτή την φορά είναι η σειρά σου μωρό μου" δεν είναι πια διασκεδαστικό...
6. Όταν έφτιαχνες το παιδικό δωμάτιο με τον άντρα σου, το είχες φανταστεί διακοσμημένο τουλάχιστον σαν του μικρού πρίγκηπα της Αγγλίας. Ή τουλάχιστον σαν αυτό το παιδικό δωμάτιο με θέμα το τσίρκο που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο από το μοντέλο του Next Top Model...Μόνο που τώρα τις περισσότερες φορές είναι διακοσμημένο σαν πεδίο μάχης! 

7. Όταν τα παιδιά κοιμούνται μεταμορφώνεσαι σε νίντζα, που είναι ικανός να ανοίγει σιωπηλά πόρτες, να αποφεύγεις τις σανίδες στο πάτωμα που τρίζουν, να κάνει μπάνιο στη σιωπή, να ψιλοκόβει λαχανικά χωρίς θόρυβο και να φτερνίζεται και να βήχει πνιχτά.

8. Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ψάχνεις να βρεις την πηγή αυτής της περίεργης μυρωδιάς από κακάκια, μόνο που δεν την βρίσκεις ποτέ!


9. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι ένα σπίτι ασφαλές για τα παιδιά 100% είναι μόνο το σπίτι που δεν περιέχει παιδιά.

10+5 πράγματα που θα καταλάβεις  μόνο αν έχεις παιδιά στο σπίτι!Διαβάστε ακόμα:
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να έχετε ένα πρακτικό λειτουργικό δωμάτιο

10. Έχεις αποδεχθεί ότι το άπλωμα των ρούχων θα είναι η καθημερινή σου γυμναστική, που ακόμα κι αν βαρεθείς, δεν θα παρατήσεις ποτέ.

11. Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις ένα παιδικό σταθμό με τόσα παιχνίδια που έχουν μαζευτεί στο παιδικό δωμάτιο. Ίσως έτσι, κάποιος παίξει μαζί τους...12. Αν κρίνεις από τις δαχτυλιές που βλέπεις παντού, συχνά αναρωτιέσαι αν έχεις περισσότερα παιδιά από ότι νομίζεις. Ή μήπως είναι φαντάσματα; Ναι, αυτό θα είναι μάλλον! 


10+5 πράγματα που θα καταλάβεις  μόνο αν έχεις παιδιά στο σπίτι!

13. Δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως γίνεται το ένα σου παιδί να ξυπνάει ακριβώς την στιγμή που το άλλο έχει αποκοιμηθεί. Είναι κάποιο είδος συμμαχίας που δεν καταλαβαίνεις; 

10+5 πράγματα που θα καταλάβεις  μόνο αν έχεις παιδιά στο σπίτι!14. Το χαλάκι του διαδρόμου έχει τόσες στάμπες και κηλίδες από παιδικά "αποτυπώματα" που μοιάζει πλέον με έργο τέχνης. Ο τοίχος πάλι, μοιάζει με αφηρημένη τοιχογραφία του Πικάσο. Ό,τι χρώμα κι αν τον βάψεις, τα παιδιά δεν θα πάψουν να νομίζουν ότι είναι μαυροπίνακας!

10+5 πράγματα που θα καταλάβεις  μόνο αν έχεις παιδιά στο σπίτι! Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα για να βάψεις ένα παιδικό δωμάτιο; 

15. Όσο κι αν οι άλλοι νομίζουν ότι γκρινιάζεις, στο τέλος της ημέρας ξέρεις ότι το σπίτι σου χωρίς τις ψυχούλες που κοιμούνται στο παιδικό δωμάτιο δεν θα ήταν το ίδιο και ξέρεις ότι από αυτό το πεδίο μάχης, θα βγαίνει πάντα κερδισμένη :)


Διαβάστε ακόμα: 

10+1 ιδέες για να διακοσμήσετε οικονομικά το παιδικό δωμάτιο! 

3 ιδέες που δεν είχατε σκεφτεί για διακόσμηση σε αγορίστικο δωμάτιο...Ετικέτες , , ,