Η κρεβατοκάμαρα  πρέπει να είναι ο χώρος που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση μέσα στο σπίτι. Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να διακοσμήσουμε σωστά μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα; Οι διακοσμητές δίνουν έμφαση σε τέσσερα βασικούς κανόνες...Αλλάζοντας το χρώμα της κρεβατοκάμαρας, το φωτισμό και την διαρρύθμιση των επίπλων μπορούμε να δώσουμε στη κρεβατοκάμαρα μας, μοντέρνο, μίνιμαλ, ζεν στυλ που σίγουρα θα το απολαύσουμε! 
Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Κρεβατοκάμαρα σε 3 εκδοχές: λευκό, μόκα και ασπρόμαυρο 

Στυλ διακόσμησης 

Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Κρεβατοκάμρα για μοντέρνο σπίτι (λευκό, μόκα, γκρι)
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσουμε, πριν ξεκινήσουμε τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, είναι ποιο είναι το στυλ που θέλουμε να ακολουθήσουμε.  Το mix and match μπορεί να είναι ένα στυλ με άποψη αλλά για να πετύχει θέλει ταλέντο και μεγάλη φαντασία. Καλό είναι να επιλέξουμε ένα στυλ διακόσμησης και να το επιμείνουμε σε αυτό. Για παράδειγμα, ένας κλασσικός πίνακας ζωγραφικής σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο, μαζί με μια δαντελωτή κουρτίνα και ένα πρωτότυπο... λαχανί φωτιστικό δεν συνδυάζονται εύκολα, όσο κι αν το θέλουμε! Στη διπλανή φωτογραφία, ο διακοσμητής έχει επιλέξει μοντέρνο στυλ διακόσμησης σε μαύρες, γκρι και μπες αποχρώσεις. Δείτε πόσο άψογα δένει ο πίνακας πάνω από το κεφαλάρι με τα μεγάλα φωτιστικά σε μίνιμαλ στυλ. 
Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Κρεβατοκάμαρα με ενσωματωμένο μαξιλάρι δερματίνης

Χρώμα υπνοδωματίου 

Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Κρεβατοκάμαρα με καπιτονέ κεφαλάρι από τεχνόδερμα 
Το χρώμα που θα επιλέξουμε για το υπνοδωμάτιο έχει μεγάλη σημασία στην αίσθηση που θα αποπνέει ο χώρος. Το γκρι, το λευκό και το μπεζ είναι τα πιο συνηθισμένα χρώματα για μια μοντέρνα κρεβατοκάμαρα. Τα χρώματα αυτά είναι ουδέτερα και εύκολα στη χρήση, αφού συνδυάζονται εύκολα με κάθε άλλο χρώμα που μπορεί να έχουν τα σεντόνια ή τα παπλωματά μας. Μην μένετε όμως στις κλασικές επιλογές! Μπορείτε να πειραματιστείτε με χρώματα όπως η μόκα, το ελαφρύ μοβ ή ακόμα και το έντονο γαλάζιο! 
Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Κρεβατοκάμαρα σε λευκό και μόκα με ανατομικό τελάρο 

Ζεν στυλ  

Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Μοντέρνα κρεβατοκάμαρα σε οικονομική τιμή
Αν ακολουθήσουμε την παραπάνω συμβουλή και επιλέξουμε χρώματα φωτεινά και γήινα, τότε έχουμε κάνει το μισό δρόμο για να φτάσουμε σε ένα ζεν στυλ. To επόμενο που πρέπει να κάνουμε είναι να...ξεφορτωθούμε τα περιττά! Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας είναι να παραφορτώνουμε το χώρο με έπιπλα, βιβλία, ρούχα, καλλυντικά, κορνίζες κ.ο.κ., τόσο που στο τέλος το δωμάτιο μοιάζει χώρος αποθήκευσης! Ο κανόνας είναι απλός: Όσο λιγότερα έπιπλα, τόσο καλύτερα. Η κρεβατοκάμαρα είναι χώρος ξεκούρασης και δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος και ένταση. Όλα τα αντικείμενα καλό είναι να βρίσκονται τακτοποιημένα σε ντουλάπες που κλείνουν και να μην είναι εκτεθειμένα σε ράφια. Επίσης, δεν χρειάζεται να έχουμε πολλά διακοσμητικά πάνω στη τουαλέτα μας, ή πάνω στα κομοδίνα. Και φυσικά, οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή και κυρίως η τηλεόραση και το λαπτοπ πρέπει να μένουν έξω από τη πόρτα! 
Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Οικονομική κρεβατοκάμαρα από τεχνόδερμα 

Έξυπνος φωτισμός 

 Περισσότερα σχέδια για κρεβατοκάμαρες se οικονομική τιμή στο 

www.epiplonet.com 

Bonus:Δωρεάν μεταφορικά ;)


Ιδέες διακόσμησης για μοντέρνα κρεβατοκάμαρα
Κρεβατοκάμαρα βέγκε ή καρυδί σε διάφορες διαστάσεις 
Το φως στην κρεβατοκάμαρα πρέπει να μην είναι έντονο και αγχωτικό, γι΄αυτό καλύτερα να επιλέξουμε σποτάκια, απλίκες ή φωτιστικά επιτραπέζια που φωτίζουν στοχευμένα συγκεκριμένες περιοχές. Μπορούμε να τοποθετήσουμε απλίκες πάνω από τον καθρέφτη της τουαλέτας ή μεγάλα επιτραπέζια φωτιστικά δίπλα από το κρεβάτι. Τα μεγάλα ογκώδη φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι είναι λάθος επιλογή για κρεβατοκάμαρα και μας δημιουργούν υποσυνείδητα άγχος.

Δείτε εδώ φωτιστικά όλων των ειδών σε οικονομικές τιμές. 

Ετικέτες , , , , ,