Η παπουτσοθήκη είναι ίσως το πιο πρακτικό έπιπλο του σπιτιού. Εκεί τακτοποιούμε τα παπούτσια μας, χωρίς να τα έχουμε άναρχα πεταμένα στο χολ της εισόδου, τα κραταμε όλα τακτοποιημένα χωρίς να σκονίζονται και είναι και οργανωμένα, έτσι ώστε να τα βρίσκουμε εύκολα! Υπάρχουν πολλά σχέδια παπουτσοθήκης αλλά καλό είναι να επιλέξουμε με βάση την πρακτικότητα και όχι την εμφάνιση. Σχέδια για παπουτσοθήκη 
 Η παπουτσοθήκη πρέπει να είναι σχετικά επίπεδη, για να μπορεί να χωράει σε πρακτικά σημεία του σπιτιού, για παράδειγμα στο διάδρομο ή στη μικρή αποθηκούλα. Πολύ σημαντικό είναι να προσέξουμε πόσες θέσεις για παπούτσια έχει η παπουτσοθήκη και αν υπάρχουν ξεχωριστές θήκες για μπότες, γόβες και μεγαλύτερα παπούτσια (π.χ. γαλότσες). Επίσης, καλό είναι η παπουτσοθήκη να έχει μηχανισμό στα ντουλαπάκια της για εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο.

 Ιδέες διακόσμησης για παπουτσοθήκη


Η παπουτσοθήκη είναι ένα έπιπλο κομψό και διακριτικό. Αν την τοποθετήσουμε σε περίοπτη θέση, για παράδειγμα στο χολ εισόδου θα την αντιμετωπίσουμε σαν μια συρταριέρα. Αν είναι χαμηλή η παπουτσοθήκη μπορούμε να τοποθετήσουμε από πάνω έναν καθρέφτη ή ένα ψηλό βάζο με λουλούδια. 


Αν είναι μακρόστενη και ψηλή, μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα διακριτικό χαμηλό βάζο ή ένα σετ με διακοσμητικά αντικείμενα. Προσοχή! Δεν είναι βολικό να  παραφορτώνουμε την παπουτσοθήκη με διάφορα αντικείμενα, γιατί ανοιγοκλείνουμε συχνά τα ντουλαπάκια της και δεν είναι τόσο σταθερή.
  
                   


Τιμές για παπουτσοθήκη

Οι τιμές για αγορά παπουτσοθήκης ποικίλλουν ανάλογα την ποιότητα του ξύλου αλλά και την προέλευση του επίπλου. Αφού σκεφτούμε ποιες είναι οι ανάγκες μας, μπορούμε να κάνουμε την αντίστοιχη επιλογή. Για παράδειγμα, οι παπουτσοθήκες από μελαμίνη είναι πολύ οικονομικές και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στην αποθήκη όσο και μέσα στο σπίτι, χωρίς να φαίνονται..."φτηνιάρικες". Αυτό που πρέπει να προσέξουμε για να είμαστε σίγουροι ότι η παπουτσοθήκη είναι value for money είναι να έχει πολλές θήκες για παπούτσια, σταθερά πόδια και εύκολο μηχανισμό άνοιξε-κλείσε για τα συρτάρια.Οικονομική παπουτσοθήκη με 64 ευρώ
Παπουτσοθήκη για 21 ζευγάρια παπούτσια από 105 ευρώ


Με μια καλή έρευνα αγοράς στο Διαδίκτυο μπορούμε να επιλέξουμε το έπιπλο που ταιριάζει στο πορτοφόλι μας και σε πολλά eshop μάλιστα οι παραγγελίες έρχονται στη πόρτα μας με δωρεάν μεταφορικά. Aυτό που πρέπει να προσέχουμε όμως αν την παραγγείλουμε από το Διαδίκτυο είναι η παπουτσοθήκη να είναι μονταρισμένη από το εργοστάσιο, γιατί είναι πολύ δύσκολο να την συνθέσουμε μόνοι μας, λόγω των μηχανισμών στα ντουλάπια.

Μεγάλη, ψηλή βιβλιοθήκη για 32 ζευγάρια παπούτσια

Δείτε περισσότερα σχέδια για παπουτσοθήκες σε οικονομικές τιμές εδώ


Ετικέτες , ,