τραπεζάκια ζιγκόν νέου τύπου είναι η νέα μόδα που θα δείτε παντού! Είναι γεγονός...τα τραπεζάκια σαλονιού πλέον έχουν σκαμπό και συρτάρια. Με αυτό τον τρόπο οι σχεδιαστές επίπλου θέλησαν να εξοικονομήσουν χώρο στα μικρά διαμερίσματα μας. Και τα κατάφεραν! 

2 συρτάρια αποθήκευσης 1 μεγάλο για μπουκάλια,2 σκαμπό για τους καλεσμένους σας αλλά και 2 τραπεζάκια για να ακουμπούν τα ποτά τους.Τα τραπεζάκια σαλονιού νέου τύπου είναι εργονομικά και αρκετά πρακτικά, αφού από τη μια μας προσφέρουν χώρους αποθήκευσης και από την άλλη έχουν έξτρα σκαμπό, για τις περιπτώσεις που το σαλόνι μας γεμίζει με κόσμο. Έτσι σε μια τιμή, έχουμε πολλά έπιπλα μαζί. Και σκαμπό, και συρταριέρα και μικρά ντουλαπάκια! 


Τραπεζάκι σαλονιού ανοιγόμενο Capri, με μοντέρνο σχεδιασμό και με αποθηκευτικούς χώρους


Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά σχέδια για τραπεζάκια σαλονιού με σκαμπό και συρτάρια. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που αντιστοιχεί στις ανάγκες σας. Είτε με περισσότερα σκαμπό ή με περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπια, συρτάρια).

Εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού με συρτάρι και σκαμπό
Κι αν προβληματίζεστε για το πως θα ταιριάξει αυτό το μοντέρνο τραπεζάκι με το κλασσικό σαλόνι σας, η απάντηση είναι απλή. Επιλέξτε μια απόχρωση ξύλου που να ταιριάζει με τον καναπέ και το σύνθετο στο σαλόνι και τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν καθόλου. Το μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού ζιγκόν όταν είναι κλειστό είναι ένα απλό, συμβατικό τραπεζάκι σε ορθογώνιο ή μακρόστενο σχήμα. Ταιριάζει πολύ καλά με κάθε στυλ διακόσμησης.

Μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με ζιγκόν και σκαμπόΔιαβάστε ακόμα: 

Tα κλασσικά σετ ζιγκόν (ή αλλιώς..η νοσταλγία για τα έπιπλα της γιαγιάς μέρος 2!)

Ετικέτες , , , , ,