1. Ποιοι είμαστε

Το μεγαλύτερο κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης ήταν ένα από τα πρώτα e-shop που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα. Βρίσκεται στον αέρα ήδη από το 2008 και είναι αξιοσημείωτο ότι έχει ένα μεγάλο και σταθερό πελατολόγιο από όλη τη χώρα.



2. Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Η διαφορά του από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια ιστοσελίδα αλλά για ένα φυσικό κατάστημα με ονοματεπώνυμο, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης σας, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στην αγορά των επίπλων. Η www.epiplonet.com υποστηρίζεται από τo κατάστημα επίπλων Αφοί Στρατή κ Σια Ε.Ε, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας στην οδό Παπαναστασίου 10 και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της πόλης από το 1973. Η εμπιστοσύνη του κοινού κερδήθηκε σταδιακά με γνώμονα την αξιοπιστία της εταιρίας και την ποιότητα των προϊόντων που παραγγέλνονται μέσω Διαδικτύου. Με λίγα λόγια, ποτέ δεν βγήκε άνθρακας ο θησαυρός…!  

3. Γιατί αποφασίσαμε να κάνουμε e-shop;

Για να σας διευκολύνουμε! Πάνω από 4.000 προϊόντα, σχεδόν ό, τι ποιοτικό κυκλοφορεί στην αγορά βρίσκεται καταχωρημένο στον online κατάλογο της Epiplonet. Θα χρειαζόσασταν μήνες για να κάνετε την ίδια έρευνας αγοράς σε κανονικά καταστήματα. Επίσης, το κόστος για να εκτεθούν όλα αυτά σε ένα φυσικό κατάστημα θα ήταν μεγάλο, κάτι που φυσικά θα αύξανε και το κόστος του προϊόντος. Ένα e-shop δεν έχει μόνο υπάρχει ευρεία γκάμα προϊόντων αλλά και πολύ οικονομικές τιμές, αφού η επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με έξοδα φυσικού καταστήματος ή εξτρά προσωπικό. Ακόμα, κάτι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για έπιπλα είναι η εύκολη μεταφορά: Δεν χρειάζεται να κουβαλήσετε τα έπιπλα που αγοράσατε με το αμάξι σας, ούτε να ψάχνετε δανεικά φορτηγάκια για να τα μεταφέρετε. Τα έπιπλα που αγοράζετε διαδικτυακά έρχονται ακριβώς έξω από στην πόρτα σας!

4. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλη μέρα

Μέσω της ιστοσελίδας www.epiplonet.com απολαμβάνεται την εμπειρία αγοράς που θα είχατε και στο φυσικό μας κατάστημα. Οι άνθρωποι που απαντούν στο τηλεφωνικό κέντρο της Epiplonet, δεν είναι επαγγελματίες τηλεφωνητές αλλά έμπειροι πωλητές επίπλων, με προϋπηρεσία στην αγορά της Χαλκίδας. Γι΄ αυτό και έχουν την δυνατότητα να σας δώσουν κάθε εξειδικευμένη πληροφορία χρειάζεστε για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Και το βασικότερο: μπορείτε να καλέσετε κάθε μέρα (και Κυριακή) από τις 09.00 ως τις 22.00.

5. Δωρεάν μεταφορικά

Μια από τις πολιτικές της εταιρίας μας που μας έχουν κάνει διάσημους σε όλη την Ελλάδα είναι η υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. Με αγορές άνω των 150 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη. Αλλά ακόμα και αν η παραγγελία σας κοστίζει λιγότερο από 150 ευρώ, μπορείτε να την παραλάβετε με χρέωση μόνο 15 ευρώ! Δείτε αναλυτικά τον τρόπο αποστολής εδώ.

6. Τρόποι πληρωμής

Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε ορίσει τρεις διαφορετικούς τρόπους πληρωμής: α) αντικαταβολή, β) πιστωτική κάρτα, γ) κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Επιλέξτε αυτόν που σας συμφέρει και διαβάστε αναλυτικά τους όρους πληρωμής εδώ

7. Ποιοί είναι οι πελάτες μας


Βουλή των Ελλήνων
Ελληνική Αστυνομία (ΓΑΔΑ)Raxevsky
Αμερικάνικη ΠρεσβείαΕλληνική Αεροπορία (Τανάγρα)  ΔΕΗ
Πρεσβεία της ΚορέαςΜπισκότα Παπαδοπούλου  Marks & Spenser
Και χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες από όλη την Ελλάδα. 

Ετικέτες , ,